sâmbătă, 08 august 2020

Încă două focare noi de pestă porcină confirmate la Buzău

Încă două focare de pestă porcină africană au apărut în județul Buzău. Direcția Sanitar Veterinară a anunțat că a fost confirmată prezența virusului PPA în două gospodării din Căldărăști și Padina.

În urma confirmării diagnosticului, de către Institutul de Diagnostic si Sănătate Animală București (I.D.S.A.) – Laboratorul Național de Referință pentru Diagnostic și Sănătate Animală, serviciile veterinare au intervenit și au instituit imediat măsurile aplicabile în cazul diagnosticării PPA. Gospodăriile respective au fost plasate sub supraveghere oficială, s-a realizat dezinfecția, au fost aplicate măsuri de restricție pentru circulația persoanelor, animalelor, a produselor, subproduselor, precum și a mijloacelor de transport.

Centrul Local de Combatere a Bolilor Buzău s-a reunit sâmbătă pentru adoptarea planului de măsuri privind controlul și combaterea bolii, precum și a zonelor de restricții.

1 COMENTARIU

  1. CRED CA ESTE O GLUMA PROAsta cum „”luptA ANSV BUZAUCONTRA PESTEI!!!VENITI IN PIATA MICA DE LINGA b90 SI NUPUTETI STA DE MIRIOSURILE ORIBILE EMANATE DE CELE DOUA MAGAZINASE CARE VAND PASARI VV AFARA IN NISTE CUSTI SI CE MIROSURI EMANA DUBITELE CARE TRANSPORTA ORATANIILE!!!OARE INSPECTORII ANSV CUM AU DAT AUTORIZATII DE FUNX+CTIONARE ACESTOR FOCARE DE BOLI SI MIROSURI ORIBILE INDE SE SPALA CRED CA …IARNA!!!DE IGENIZRE NICI NU ESTE VORBA!!!O SA SESISAM ANSV CENTRAL SA VINA LA BUZAU SA CONSTATE CE NENOROCIRI SANITAR VETERINARE SE INTAMPLA +SUB OLADUIREA ANSV BUZAU!!!POATE VOR „”PICA CATEVA CAPETE””CA ANSV BUZA ISI BATE JOC DE POPULATIA BUZAULUI SI NENOROCIRILE SEMNALATW SE GASESC …IN CENTU BUZULUI!!!!

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!