Sport

Iluzii spulberate. Gloria capotează în fața Rapidului

Capăt de drum pentru Gloria în Cupa României. Fetele de la Buzău au pierdut, miercuri seară, 23 la 29 cu Rapid, după o partidă decisă în a doua repriză.

În prima parte, Gloria a anulat diferența de valoare, apărându-se exact la multe dintre atacurile bucureștencelor. Din păcate, fetele de la Buzău au suferit mult în atac, irosind ocazii mari sau aruncând hazardat. Lipsa de lucididate de pe faza ofensivă le-a trimis la cabine pe oaspete în avantaj, Rapid conducând cu 14-13.

La reluare, echilibrul s-a rupt total. Handbalistelor de la Buzău nu le-a mers mai nimic, momente speculate de Orlane Kanor și compania. Rapid a avut și nouă goluri avantaj (26-17 min 50), însă meciul se încheiase cu mult timp înainte.

Pe final, Gloria a mai dres busuiocul, reducând din handicap, așa cum se întâmplase, de atlfel, și în campionat, cu Craiova.  În cele din urmă, s-a terminat 29-23 pentru oaspete, astfel că este anulată și varianta final-four-ului.

Careul de ași din Cupa României va fi compus din CSM București, Rapid, Brăila și Bistrița, cele mai bune echipe ale momentului și în campionat.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker