vineri, 03 iulie 2020

HC Buzău se transformă pentru viitorul sezon: vulcanicul Pero Milosevic, noul antrenor principal!

• Muntenegreanul a semnat un contract valabil pe doi ani

După ce a scăpat de emoţiile retrogradării în urma deciziei Consiliului de Administraţie al FRH de pe data de 18 mai de a „îngheţa” campionatele, atât la feminin, cât şi masculin, HC Buzău nu mai vrea să rişte nimic în pers­pectiva noului sezon.

Potrivit aceleiaşi decizii a Federaţiei, Liga Zimbrilor (ca şi Liga Florilor, de altfel) va avea la startul viitoarei stagiuni 16 echipe, din care vor retrograda patru formaţii, în timp ce alte două vor susţine un baraj cu grupări din eşalonul secund. Astfel, în mod oficial, HC Buzău a fost prima echipă care a anunţat schimbarea băncii tehnice.

După aproape doi ani ca antrenor al „lupilor”, Eliodor Voica i-a lăsat locul muntenegreanului Pero Milosevic (58 de ani), cel care a condus-o, timp de aproape şase sezoane, pe Politehnica Timişoara.

Milosevic, recunoscut ca un tip extrem de coleric, a câştigat Cupa României sezonul trecut cu formaţia bănăţeană, şi a semnat un contract valabil pe doi ani.

Şi la nivelul lotului, HC Buzău începe să se întărească, stafful clubului anunţând deja un prim transfer, internaţionalul iranian Allahkaram Esteki, un inter stânga care a evoluat până acum în Spania, la formaţia de prima ligă Puente Genil, şi care a fost dublu campion cu Dinamo Bucureşti în 2017 şi 2018.

Voica, spre CSM Bucureşti?

Fostul, de acum, antrenor al handbaliştilor buzoieni, Eliodor Voica, pare că şi-a stabilit deja noua destinaţie după despărţirea de HC Buzău.  Fostul mare internaţional român ar urma să ajungă pe banca lui CSM Bucureşti, pe care a mai antrenat-o în sezonul 2014-2015.

Comunicat HC Buzău 2012:
„Mulţumim, Eliodor Voica!

Destinele echipei de handbal HC Buzău 2012 şi al antrenorului Eliodor Voica se despart pentru moment. După o perioadă de aproape doi ani de zile, în care am trecut împreună prin toate sentimentele jocului, timp în care am evoluat împreună, atât în teren, cât în afara sa, înţelegerea dintre HC Buzău 2012 şi Eliodor Voica, unul dintre cele mai cunoscute nume din handbalul românesc, a expirat.

Întreg stafful HC Buzău 2012 ţine să-i mulţumească domnului Eliodor Voica pentru întreaga activitate! Mult succes în continuare!”

loading...
error: Content is protected !!