vineri, 16 aprilie 2021

HC Buzău, reîncărcată: 25-23 cu CSM Făgăraș!

Victorie mult mai clară decât o arată scorul obținută de HC Buzău joi după-amiază, în etapa a 20-a a Ligii Naționale de handbal masculin, disputată în turneu la Sf. Gheorghe. După eșecul frustrant în fața Stelei, din urmă cu o etapă, handbaliștii buzoieni au revenit în forță, în partida cu CSM Făgăraș, un adversar care a pus mai mereu probleme și împotriva căruia Buzăul nu s-a simțit niciodată prea confortabil.

De data aceasta, lucrurile au stat altfel. Echipa buzoiană a arătat, din start, cine este șeful, distanțându-se rapid la 4-0 și cam acesta a fost ecartul până spre finalul reprizei, când adversarii au mai recuperat și s-au apropiat la două goluri, 13-11. Cam după același scenariu s-a disputat și partea secundă, cu băieții lui Pero Milosevic punând pe tabelă un avantaj maxim de 5 goluri, 22-17 (min. 51). Finalul este, însă, cu mari emoții! Făgărașiul a început să înscrie la foc automat și s-a apropiat la doar un gol, 24-23 fiind scorul înregistrat cu două minute înainte de final. Din fericire, emoțiile avea să le risipească complet Allahkaram Esteki, cu o reușită care a pus capăt meciului și a adus Buzăului o victorie absolut logică și meritată: 25-23!

-marcatori HC Buzău: Vuk Milosevic – 6 goluri, Ionuț Broască (5), Liviu Mironescu (4), Leo Renaud-David (3), Zamfir Dumitrana, Amin Yousefinezhad și Predrag Vujadinovic – câte 2 goluri, Allahkaram Esteki (1).    

loading...