miercuri, 20 ianuarie 2021

HC Buzău, lovită de coronavirus! Cinci cazuri pozitive la echipa masculină de handbal

Nici HC Buzău nu a scăpat de infectările cu coronavirus care au explodat în ultimul timp în handbalul românesc. Echipa buzoiană a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că cinci dintre jucători au fost testaţi pozitiv după cel de-al doilea turneu al Ligii Naţionale, de la Sf. Gheorghe.

Handbal Club Buzău 2012 anunţă faptul că cinci dintre componenţii echipei au fost diagnosticaţi pozitiv la testarea pentru COVID-19 la care a fost supusă întreaga delegaţie buzoiană prezentă la cel de-al doilea turneu desfăşurat la Sfântu Gheorghe. Oficialii clubului nostru au urmat protocolul medical şi procedurile legale în vigoare prevăzute în asemenea situaţie. A fost informată Direcţia de Sănătate Publică Buzău şi Federaţia Română de Handbal, iar în prezent jucătorii sunt izolaţi la domiciliu şi se află constant în legătură atât cu medicul echipei, cât şi cu oficialii clubului.

HC Buzău urmează să revină la Sf. Gheorghe vinerea viitoare, când va juca cu CSM Focşani, în etapa a 10-a, ale cărei meciuri sunt programate tot în sistem turneu, al treilea din primul eşalon masculin.

loading...
error: Content is protected !!