ActualitateCulturăEducație

Hasdeienii, la Festivalul Teatrului Tânăr din Buzău

Duminică, 16 octombrie, trupa „3,14”  joacă la Buzău, pe scena Teatrului „George Ciprian”, în cadrul Festivalului Teatrului Tânăr, spectacolul cu piesa „Brainstorm”. 15 adolescenți ai a Colegiului Național „B. P. Hasdeu”  își pun pe masă sufletul, relațiile cu părinții, cu prietenii, durerile, speranțele, spune profesorul coordonator Dănuț Solcan.

Piesa  „Brainstorm” a fost jucată, în premieră, de trupa de teatru a  Colegiului Național „B.P. Hasdeu”, în vara aceasta la   Alexandria, la Festivalul „Ideo Ideis” – un festival care și-a câștigat reputația ca fiind cel mai important eveniment dedicat tinerilor din țară-, și s-a bucurat de un mare succes.

Cei 15 hasdeieni , care vor urca și pe scena Teatrului „George Ciprian” sunt Andreea Marcu, Andrei Citrea, Anca Toader, Sabin Popa, Alexia Moise, Bianca Toader, Ruxandra Meșterelu, Maia Răduță, Izabela Scarlat, Vlad Galeș, Alexandra Hanganu, Mario State, Iris Balotă, Sara Oncioiu și Adelina Ghica.

Mai multe amănunte despre piesa de teatru a Clubului 3,14, jucatăde hasdeieni în festivalul organizat în Alexandria aici

 

Articole similare