luni, 01 iunie 2020

Handbalistele Gloriei, amical câștigat în fața Sloboziei

Stafful tehnic al echipei feminine de handbal a Gloriei a perfectat, până la urmă, un meci amical în această pauză destul de lungă pe care echipa buzoiană o are în campionat, unde n-a evoluat în ultima etapă.

Miercuri, la Sala Sporturilor, echipa buzoiană a întâlnit divizionara secundă CSM Slobozia, test de care cei doi antrenori, Dumitru Muși și Romeo Ilie au ­pro­fitat pentru a vedea la lucru toate jucătoarele din lot, unele cu evoluții foarte puține până acum în campionat. Din diverse motive, au absentat doar trei fete, surorile Diana și Mădălina Predoi și bielorusa Dziana Ilyna. Oaspetele au condus la pauză, 17-16 și, în general, s-au ridicat la nivelul buzoiencelor, care s-au impus însă la final cu scorul de 33-30.

SCM Gloria: Ana Maria Mîrcă Olariu, Alina Iordache, Mădălina Pușcaș – Marija Gedroit și Yulya Khavronina – câte 5 goluri, Carmen Stoleru și Ana Maria Simion – câte 4 goluri, Alexandra Subțirică, Roxana Tabarcea, Alexandra Banciu și Alina Ilie – câte 3 goluri, Andreea Mărginean, Cristina Nan și Laura Leahu – câte 1 gol. A mai evoluat Cristiana Ciuplea.

Handbalistele Gloriei vor susține următorul meci din campionat vineri, 15 februarie, în deplasare cu Măgura Cisnădie

loading...
error: Content is protected !!