joi, 26 noiembrie 2020

Grupele Ligii Europa mai par doar un vis: NANTES ATLANTIQUE – GLORIA BUZĂU 23-16 (11-9)

Eşec dur suferit de handbalistele Gloriei la debutul absolut al unei echipe buzoiene în cupele europene. Duminică seară, în manşa tur a turului 3 preliminar al Ligii Europa, Gloria a cedat cu 16-23 (9-11) pe terenul franţuzoaicelor de la Nantes Atlantique. Echipa buzoiană a început bine partida şi a condus în primul sfert de oră, în primul rând şi datorită intervenţiilor portăriţei Alina Iordache. Nanes a preluat conducerea pentru prima dată în joc în minutul 19 (6-5) şi nu a mai cedat-o până la final. Totuşi, până la pauză, Gloria a ţinut aproape de adversare, Nantes plecând la vestiare cu un avans de două goluri, 11-9.

Filmul s-a rupt după pauză pentru buzoience, iar franţuzoaicele şi-au mărit constant diferenţa pe tabelă, cu un maxim de 8 goluri în minutul 50 (21-13). Până la final, Gloria a mai recuperat doar un gol. S-a terminat 23-16 pentru Nantes, care este acum cu un picior în grupele Ligii Europa. Manşa retur e duminică, 22 noiembrie, la Buzău.

Nantes: Placzek, Andre – Maubon – 4 goluri, Hagman (3), Dancette (3), Ahanda (3), Kpodar (3), Sylla (3), Grigel (2), Almeida (1), Gassama (1), Bellec, Mitrovic, Godet, Perrot. Antrenor: Guillaume Saurina.

Gloria: Iordache, Polocoşer – Shteriova 5 – goluri, Janjusevic (3), Rotaru (2), Iuganu (2), Petrovic (2), Subţirică (1), Moldovan (1), Ujkic, Munteanu, Stoleru, B. Klikovac, Gavrilă, Ilie, Livrinikj. Antrenor: Ovidiu Mihăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!