Monden

Grațiela și Andrei Duban, căsătorie cu compromisuri

Actorul Andrei Duban și soția acestuia, Grațiela, sunt căsătoriți din anul 2011 și au împreună un fiu. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță în urmă cu câteva zile, actorul a vorbit despre modul în care i s-a schimbat viața după ce a decis să facă pasul cel mare, alături de partenera lui de viață. Buzoianca Grațiela, fostă concurentă la „Survivor”, recunoștea că a fost sceptică la începutul relației, având în vedere că soțul ei avea reputația unui bărbat căruia „îi cam fug ochii după femei”. Cu toate acestea, actorul i-a demonstrat că este un „familist convins”, cei doi formând un cuplu cu acte în regulă de peste un deceniu.

Actorul a povestit în podcastul „Acasă la Măruță” cum arăta viața lui înainte de căsătorie și a recunoscut că a avut „multe partide”. Potrivit viva.ro, în momentul în care a decis să se așeze la casa lui, actorul s-a dedicat complet vieții de familie. În trecut, actorul și soția acestuia susțineau că secretul longevității căsniciei lor este comunicarea.

În cei 12 ani de căsncie, aceștia au învățat să comunice eficient și să depășească situațiile de criză. „Când m-am însurat am făcut multe compromisuri la viața mea. N-am trăit curat și frumos, n-am fost ușă de biserică. Să știi că orice ușă de biserică are nevoie de o clanță. Am avut multe partide. Toți spuneau: «Mamă, du-te cu asta, nu vezi ta-su cine e, ce averi, ce alea». Bă, nu știu, instinctul, Dumnezeu, cineva, îngerul meu păzitor a avut grijă și a zis: «Băi, cu căsnicia nu face compromisuri». Până când n-am simțit eu că e aia care o să îmi pună capacul la mormânt, nu m-am însurat. Și bine am făcut!”, a dezvăluit Andrei Duban în podcast la Măruță.

„Această femeie mi-a fost trimisă. Am senzația că această femeie, acest om care este soția mea, mi-a fost trimisă. Cineva acolo sus, probabil mămica ei, cu cineva acolo sus, mămica mea, deși mama a apucat să fie la nuntă. Asta e mare lucru, a apucat să-și vadă nepotul, pe Armin, pe când mămica ei, nu. Cred că cineva acolo sus a uneltit pentru noi să ne întâlnim”, a mai completat Andrei Duban în fața lui Măruță.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker