Monden

Grațiela Duban a recunoscut că l-ar săruta pe… Măruță!

Nebănuite sunt dorințele unei femei măritate, dar mai neașteptate sunt atunci când ele sunt comunicate de față cu… soțul! Andrei Duban a trecut printr-o astfel de experiență când, împreună cu frumoasa lui soție, au fost invitați la ,,Vorbește Lumea”, unde au vorbit despre povestea lor de dragoste. La un moment dat, buzoianca Grațiela Duban a fost provocată la un joc, iar unul dintre răspunsurile oferite a fost că l-ar săruta pe… Cătălin Măruță! Evident, ea nu a avut doar această variantă… ci mai multe, iar una dintre ele era soțul ei. De altfel, acesta este motivul pentru care actorul a răbufnit în direct, la TV.

În vârstă de 34 de ani, vedeta blondină s-a căsătorit cu Andrei Duban, care are 48 de ani, în urmă cu un deceniu, iar ei susțin că flacăra iubirii lor arde la fel de intens ca în prima zi. Ei au un fiu împreună, căruia i-au pus numele Armin. Însă se pare că dorințele nu coincid cu realitatea de fiecare dată, iar zilele trecute, pe când se afla în platoul emisiunii prezentată de Lora și Cove, Grațiela Duban a intrat într-un joc care a presupus să aleagă un nume dintre bărbații enumerați pe care ar accepta să-l sărute. Spre surprinderea soțului ei, care îi era alături, blonda l-a numit pe Cătălin Măruță.

,,Îl bănuiam de multă vreme. De foarte mult timp îl bănuiam pe Măruță. Mai ales că o invită în fiecare zi la emisiune. Și, ce e cel mai grav, a început să o invite fără mine, deci (…) Da, chiar îl aveam pe listă de mult timp. Deci, am doi pe listă. Pe ăsta, pe Măruță și încă unul, un grec, Pilates. Pe ăștia îi am pe listă și urmează să mă ocup (…)”, a glumit Andrei Duban.

Reamintim că aceasta nu este singura situație în care gesturile sau glumele Grațielei Duban au fost justificate de soțul ei. În perioada în care aceasta s-a aflat la ,,Survivor Româ­nia”, Andrei a dat explicații cu privire la unele gesturi tandre ale Grațielei față de colegii de echipă: ,,Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afară de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect, altul decât este. Dacă juca un rol, v-ați fi dat seama. Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar (…) În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea. Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi (…) Armin este mult mai tare decât mine. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi”, sunt câteva dintre declarațiile lui Andrei Du­ban de la vremea respectivă, potrivit playtech.ro.

Înainte de competiția difuzată la Kanal D, actrița buzoiană s-a numărat și printre concurenții de la ,,Ferma”, show care a fost difuzat de PRO TV.

Articole similare