Sport

Gloria termină prost anul

Buzăul pierde acasă cu Csikszereda și riscă să piardă play-off-ul

2023 se termină cum nu se poate mai rău pentru Gloria, echipă care a pierdut vineri, 0-2, cu Csikszereda, după un meci la începutul căruia buzoienii erau mari favoriți.

Primele ocazii au aparținut gazdelor, însă ciucanii au fost cei care au deblocat tabela, la capătul unui contraatac. Bakos, angajat în careu de Babati i-a pasat lui Jelena, ultimul îndeplinind doar formalitatea de a înscrie cu poarta goală. Faza golului l-a găsit pe Bakos în afara jocului, însă tușierul nu a indicat off-side.

Minutul 43 a adus majorarea avantajului oaspeților, la capătul unei lovituri de colț. Balonul a fost respins până la marginea careului, de unde Pinter a șutat nestingherit, de la 14-15 metri.

În repriza a doua, Buzăul a atacat cu toate liniile, însă n-a reușit să înscrie nici măcar golul de onoare, deși a avut câteva oportunități mari de a marca prin Chică-Roșă și Angelov. La finalul meciului, spectatorii au cerut demisia lui Andrei Prepeliță.

După înfrângerea de vineri, Gloria a rămas pe locul patru, cu 25 de puncte, dar poate fi depășită de Mioveni, echipă care are un meci mai puțin disputat și 23 de puncte. De pe locurile 7 și 8 pândesc Ceahlăul și Csikszereda, ambele cu 22 de puncte.

  • Gloria Buzău: Alexandru Greab – Sergiu Pîrvulescu (Dominik Radic 84’), Dimitrios Patapis, Kamil Wiktorski, Robert Sălceanu (Diego Ferraresso 46’), Dinko Trebotic Viktor Angelov 58’), Valentin Dumitrache, Ionuţ Şerban (Diogo Izata 58’), Matei Tănasă, Adi Chică-Roşă (Idan Golan 71’), Cristian Dumitru.
  • Rezerve neutilizate: Dragoş Horeboiou –Antonio Georgiev, Marko Pervan, Bogdan Brîncoveanu

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker