Sport

Gloria pregăteşte super-meciul cu Vâlcea de sâmbătă. Bilete, la vânzare deja online

Al doilea meci al sezonului la Sala Sporturilor vine pentru handbalistele Gloriei cu un adversar de prima mână! SCM Rm. Vâlcea este echipa pe care fetele lui Aurelian Roşca o vor întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa a 3-a a Ligii Naţionale. Clubul din Crâng a început deja pregătirea acestui joc şi a anunţat, din timp, cum va decurge procesul de ticketing şi care sunt regulile de acces la partida de sâmbătă. Gloria va scoate la vânzare bilete la preţul de 30 de lei, care pot fi deja achiziţionate online, de la adresele: www.entertix.ro şi www.myticket.ro. Tichetele pot fi achiziţionate şi de la punctele speciale de vânzare, astfel:

  • Sala Sporturilor – vineri, 24 septembrie, între orele 10.00 – 18.00 şi sâm­bătă, 25 septembrie, între orele 08.00 – 11.00
  • Ghişeul Relaţii Clienţi sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău – zilnic, începând cu 17 septembrie, între orele 10.00 – 22.00.

De asemenea, doritorii îşi pot achiziţiona, în continuare, abonamente pentru meciurile desfăşurate pe teren propriu, în sezonul competiţional 2021-2022 al Ligii Naţionale, în Cupa României şi în EHF European League, la preţul de 350 lei, pensionarii şi studenţii, în limita locurilor disponibile, beneficiind de o reducere cu 50 la sută, adică 175 lei. Abonamentele se vând doar pentru sectorul E.

Reguli de acces pentru copii, vârstnici şi persoane cu dizabilităţi

Accesul minorilor în Sala Sporturilor se face doar în anumite condiţii. Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naştere (copie), a carnetului de elev sau a cărţii de identitate. Însoţitorii copiilor, ce depăşesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, rândurile 10, 11 şi 12. În grupuri organizate, însoţiţi de către un supra­ve­ghetor / cadru didactic, accesul se face baza unui tabel nominal tri­mis pe adresa de mail a clubului, [email protected], cu cel puţin patru zile înainte.

Sportivii legitimaţi la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în sectorul D, rândul 3, în baza legitimaţiei de sportiv, vizată pe anul în curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casele de bilete, conform programului menţionat mai sus. Persoanele cu dizabilităţi şi persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate, în sectorul F, rândurile 1 şi 2. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casa de bilete de la Sala Sporturilor, conform programului menţionat mai sus.

Purtarea măştii, obligatorie!

Accesul în Sala Sporturilor se va face respectând legislaţia în vigoare, pe baza abonamentului sau a biletului de acces, însoţite OBLI­GATORIU de actul de identitate. Pot participa la acest meci persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul ne­gativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. În conformitate cu Oordinul nr. 535/1.505/2021, minorii sunt exceptaţi de la obligaţia testării. Purtarea măştii de protecţie este OBLIGATORIE pentru toţi spectatorii, pe toată durata desfăşurării meciului.

Teste rapide la 20 lei, la sală, în ziua meciului

Pentru a veni în spriji­nul suporterilor, în ziua ­me­ciului, SCM Gloria va amplasa, în faţa Sălii Sporturilor, începând cu ora 08.00, un punct medical autorizat, care, în baza biletului de acces sau a abonamentului pentru sezonul competiţional în curs, va efectua teste rapide antigen (certificate). Preţul unui astfel de test este de 20 de lei.

Articole similare