marți, 24 noiembrie 2020

Gloria, prăbuşită total la Arad

• UTA Arad – SCM Gloria Buzău 3-0 (0-0)

Cel mai negru coşmar nu este departe de a deveni rea­litate dacă ceva nu se va schimba urgent la echipă! După încă o înfrângere, a treia la rând, Gloria a coborât până pe locul 12 şi a ajuns la un singur punct de retrogradare.

În etapa intermediară de miercuri după-amiază, fotbaliştii din Crâng au suferit un eşec categoric la Arad, formaţia gazdă, UTA, devenind cu această ocazie şi noua lideră a clasamentului. Antrenorul Ilie Stan a decis să abordeze această partidă cu jucători folosiţi mai puţin până acum. Chiar şi într-o astfel de formulă, Gloria a reuşit să ţină piept în prima repriză, pe care a încheiat-o la egalitate, 0-0. Filmul s-a rupt însă după pauză, când UTA s-a instalat autoritar în jumătatea de teren buzoiană. Buhăcianu a deschis scorul în minutul 59, după ce l-a lobat pe Balauru, ieşit imprudent din poartă, iar după numai 5 minute autogolul lui Candrea a dublat avantajul arădenilor. În minutul 77, Gloria a rămas şi în inferioritate numerică, după ce Camara a fost eliminat.

Cu cinci minute înainte de final, Ciprian Rus a înscris cu un şut spectaculos de la 25 de metri şi a risipit, dacă mai era cazul, orice dubiu în privinţa învin­gătoarei.

SCM Gloria: Balauru – Catană, Ceauşel (cpt.), Konate, Pîrcălabu – Luptak, Candrea (75 Chipirliu), Camara – Calu (56 Godin), M. Constantinescu, Huiban (23 R. Mihalache). Antrenor: Ilie Stan

Dunărea Călăraşi, următoarea adversară

Nu se anunţă un meci uşor pentru Gloria nici în următoarea etapă. Sâmbătă, de la ora 11,00, pe stadionul din Crâng, echipa buzoiană întâlneşte fosta prim divizionară Dunărea Călăraşi. Cele două formaţii sunt vecine de clasament, locul 12 pentru elevii lui Ilie Stan, cu 20 de puncte, locul 13 pentru călărăşeni, cu un punct mai puţin.

Liga a 2-a, Etapa a 17-a, rezultate:

 • Metaloglobus Bucureşti – Farul Constanţa: 1-0
 • UTA Arad – SCM Gloria Buzău: 3-0
 • Dunărea Călăraşi – FC Argeş: 1-2
 • Csikszereda Miercurea Ciuc – CSM Reşiţa: 1-0
 • Ripensia Timişoara – ASU Poli Timişoara: 1-1
 • Sportul Snagov – Turris Tr. Măgurele:2-3
 • Universitatea Cluj – Concordia Chiajna: 2-1
 • CS Mioveni – Rapid Bucureşti: 1-5
 • Petrolul Ploieşti – Viitorul Tg. Jiu: 3-1

Pandurii Tg. Jiu stă

Clasament

 1. UTA Arad 31 p.
 2. CS Mioveni 30 p.
 3. Petrolul 28 p.
 4. Tr. Măgurele 27 p.
 5. Metaloglobus 26 p.
 6. Rapid 25 p.
 7. Farul 25 p.
 8. FC Argeş 25 p.
 9. ASU Poli Timişoara 21 p.
 10. Universitatea Cluj 21 p.
 11. Viitorul Tg. Jiu 21 p.
 12. SCM GLORIA 20 p.
 13. Călăraşi 19 p.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!