Sport

Gloria, în epilogul etapei a 18-a

Meciul cu Slobozia va fi televizat

Dacă Gloria a deschis anul 2023 în liga secundă, în etapa a optsprezecea elevii lui Adrian Mihalcea vor juca chiar în ultimul meci, programat pe 7 martie, de la ora 19.00.

Runda viitoare ar putea aduce surprise plăcute pentru gruparea din Crâng, întrucât una dintre adversarele din cursa pentru un loc în play-off, Csikszereda, va juca la Galați, cu Oțelul lui Dorinel Munteanu. Meciul dintre gălățeni și ciucani este programat vineri, 3 martie.

Faptul că vor juca în încheierea etapei, constituie, cumva, un avantaj pentru buzoieni. Aceștia vor fi aflat, la ora meciului, toate rezultatele. Mai presus de toate, însă, Gloria trebuie să obțină cele trei puncte, contra celor de la Slobozia.

Iată și celelalte întâlniri ale etapei cu numărul 18 care se vor disputa sâmbătă 4 martie:

  • FC Braşov – Unirea Constanţa
  • Progresul Spartac – CSC Dumbrăviţa
  • Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CSM Slatina
  • Concordia Chiajna – Ripensia Timișoara
  • CS Comunal Şelimbăr – Dinamo
  • Unirea Dej – Metaloglobus Bucureşti
  • Poli Timișoara – Politehnica Iași

De menționat, Șelimbăr vs Dinamo și Unirea Dej vs Metaloglobus se vor disputa de la ora 12.00, iar tot sâmbătă, dar de la 14.30, se vor întâlni Poli Timișoara și Politehnica Iași.

Week-end-ul se va încheia cu meciul dintre Steaua și Minaur.

Marți, de la 19.00, în direct pe toate canalele de sport cu acoperire națională, în Crâng, Gloria va primi pe Slobozia, într-un meci extrem de important în economia cursei către play-off.

Deocamdată, teoretic doar Steaua și Poli Iași au obținut calificarea matematică în primele șase. Buzăul a fost devansat de Dinamo, după ce „câinii” au dispus de Unirea, cu un scor de tenis, 6 la 0.

Articole similare