luni, 10 august 2020

Gloria, de astăzi în cantonament la Poiana Brașov

• Antrenorul Ilie Stan, ultimele vești

Gloria se pregătește pentru cea mai importantă perioadă a verii. Cu ­apro­ximativ o lună înainte de începerea noului campionat al Ligii a 2-a, al cărui start este prevăzut pe 3 august, fotbaliștii buzoieni vor pleca, începând de astăzi și pentru următoarele 11 zile, într-un stagiu de pregătire montan la Poiana Brașov.

Cu această ocazie, antrenorul Ilie Stan a ofe­rit ultimele detalii într-un dialog cu jurnaliștii de la Sport Total FM. Ilie Stan s-a declarat mulțumit de felul în care a decurs prima parte a pregătirilor și a anunțat ce îi așteaptă pe elevii săi în următoarea perioadă:

„Pregătirile merg bine, acum este perioada de ­reaco­modare la efort. De luni plecăm într-un stagiu de pregătire de 11 zile la Poiana Brașov, o să fie și un meci amical, practic o să fie vârful acestei perioade de pregătire. Sper că lucrurile să meargă așa după cum le-am structurat și să fim la ora primului joc oficial bine din toate punctele de vedere: fizic, tehnic, tactic. Fără o pregătire și o organizare de joc exemplară este foarte greu să îți impui un obiectiv. Ei au înțeles că fără muncă și disciplină nu se poate face absolut nimic, sunt dispuși la sacrificiu și sper eu ca și jucătorii care or să vină să se integreze și ei rapid și să fim un grup pu­ternic, să avem toate lucrurile ca să putem să începem bine. Nu știu dacă avem un lot echilibrat în momentul de față, dar sper până la începutul campionatului să formăm o concurență pe posturi și concurența să dea și rezultate. Jucătorii știu la ce s-au înhămat, au o atitudine deosebită la antrenamente și sunt sigur că atât timp cât ne pregătim bine, vor juca și bine”.

Gloria, luată în calcule în viitorul sezon

După ce a reușit câteva transferuri cu nume în vederea noului sezon – Relu Stoian, Marius Ioniță, Vali Munteanu, Valentin Alexan­dru și Dragoș Huiban-, Gloria se anunță una dintre echipele cu pretenții, fapt remarcat și de alți oficiali ai viitoarelor adversare.

„Este un lucru bun dacă se vorbește despre noi și se vorbește la un nivel ridicat, dar în momentul de față, pentru primul an în Liga a 2-a, ne-am propus un obiectiv destul de îndrăzneț, locurile 1-6. Îmi doresc mai mult, totul depinde de noi, de modul de abordare al fiecărui joc în parte și atunci, în funcție de rezultatele care or să vină, se va stabili și poziția noastră în clasamentul final”, a spus Ilie Stan la Sport Total FM.

loading...
error: Content is protected !!