Economic

Ghete de iarnă pentru femei: cum să alegi modelul potrivit

Ghetele și cizmele sunt must-have-ul sezonului toamnă-iarnă. Află cum să le asortezi și să le porți! Creează-ți ținuta perfectă cu ajutorul sfaturilor noastre.

Alegerea modelului potrivit de încălțăminte nu este niciodată ușoară, cu atât mai mult atunci când vine vorba de o pereche de ghete damă iarnă sau cizme. Motivele sunt simple: nu orice model de boancai damă îți pune în valoare fizicul, dar cu ajutorul sfaturilor noastre, găsirea perechii de ghete sau cizme potrivite pentru tine va avea grijă de asta!

Regula numărul unu: pentru fiecare fizic, propriile încălțări

Atunci când cumpărăm o pereche de încălțăminte, primul lucru pe care îl evaluăm, după ocazia utilizării, este confortul acesteia. Evaluarea potrivirii unei perechi de bocanci damă este de două ori mai dificilă decât evaluarea confortului piciorului în interiorul ghetelor.

În fiecare an, moda ne oferă tot mai multe modele din care să alegem, din ce în ce mai la modă și mai frumoase, așa că găsirea ghetelor sau cizmelor potrivite nu este cu siguranță ușoară. Cizme, ghete până la gleznă, cizme înalte, bocanci de motociclist, cizme cu franjuri, bocanci damă amfibii și așa mai departe! Scena încălțămintei este cu adevărat plină de modele pe care să ni le ofere. Dar cum îl alegem pe cel potrivit pentru noi?

Regula numărul unu ne spune clar: fiecărui fizic îi aparține încălțămintea sa. Alegerea principală, de fapt, se referă la înălțime, care nu are nimic de-a face cu tocul. Pentru a identifica încălțările ideale, trebuie să ne uităm la înălțimea piciorului ghetei. Feriți-vă de cei care spun că botinele arată bine doar în picioarele celor cu un fizic zvelt și înalt, așa cum nu este adevărat că cizmele înalte nu arată bine pe femeile mai scunde.

Totul depinde de fizic, de model și de combinații. Cele cu un fizic micuț pot, de fapt, să poarte ghete damă iarnă până la gleznă, dar cu condiția ca acestea să creeze un echilibru cu ținuta potrivită, evitând problema ruperii siluetei la înălțimea gleznei. În mod similar, cele care nu sunt deosebit de zvelte pot purta cizme foarte înalte, dacă acestea nu creează contraste cromatice, ci mai degrabă o continuitate cromatică cu restul ținutei. De asemenea, nu uita că un toc îngust oferă un efect optic de slăbire!

Regula numărul doi: la fiecare pereche de încălțăminte, combinația sa

Acum că ai înțeles că nu trebuie neapărat să te privezi de un model de bocanci damă dacă înțelegi cum să îi pui în valoare, hai să vedem cum să porți ghetele sau cizmele tale preferate și să fii perfectă. După regula de aur, deci, să descoperim împreună cele mai potrivite perechi în funcție de tipul de încălțăminte!

Cum se potrivesc cizmele peste genunchi

Cizmele peste genunchi, sau cuissardes, sunt printre cele mai trendy perechi de cizme care se poartă în sezonul rece! Arată grozav cu picioarele goale sau cu colanți transparenți, sau pot fi purtate cu blugi skinny. Dar arată cu adevărat bine pe toată lumea? Haideți să risipim mitul pe care l-am mai repetat: în modă, orice poate fi purtat de toată lumea, dar asta nu înseamnă că trebuie să arate bine pe toată lumea! Cizmele înalte fac parte din această lume. Dar dacă le iubești cu adevărat și le consideri un obiect indispensabil, iată câteva lucruri pe care trebuie să le știi:

– merg la picioarele goale, dacă vă place să creați un look trendy, un statement

– merg la ținutele minimaliste și chic cu un palton deschis și un pulover lejer

– nu merg la ținutele care nu lasă piciorul să se vadă și creează un aspect prea acoperit care nu vă scoate în evidență pe dumneavoastră sau cizma

Dacă preferați ghetele joase, atunci acest model este deosebit de potrivit. Talpa plată este echilibrată cu înălțimea piciorului ghetei. Totuși, dacă nu ai mulți centimetri în înălțime, optează pentru un model cu toc mediu. Confortabil și șic.

Cum să asortezi cizmele sub genunchi

Sunt încălțările clasice de iarnă dintotdeauna. Ne plac în tot felul de moduri și se pare că arată foarte bine pe toată lumea! Moda le-a revizitat în mii de feluri, propunând modele care sunt toate foarte speciale. Printre ele, de exemplu, găsim cizme cu vârful pătrat sau bocanci de damă de motociclist, ca să nu mai vorbim de cizmele șosete, super trendy modelul cu toc stiletto. Sau ghetele cu șireturi, dintre care modelul amfibiu este deosebit de popular, care dă imediat o notă rock întregii ținute. Dintre cizmele sub genunchi, nu lipsesc cizmele cu franjuri și cizmele de iarnă prin excelență: cizmele negre. Pentru că, să recunoaștem, poate că ne dorim cele mai trendy cizme ale sezonului, dar o pereche de cizme sau ghete damă iarnă negre nu ne poate împiedica niciodată să le avem. Le purtăm cu orice ocazie și le adaptăm la orice ținută. Sunt frumoase, simple și confortabile. Sunt încălțămintea veșnică prin excelență și ne place să le avem mereu la îndemână!

Cizmele sub genunchi sunt cu siguranță perfecte pentru acelea dintre noi cu gleznele groase. De fapt, cunoaștem cu toții dificultatea de a alege o pereche de ghete damă iarnă dacă avem glezne musculoase sau deosebit de bine formate. Acest tip de cizme ar putea fi exact ceea ce ne trebuie. Important este să alegem modele cu o înălțime potrivită, care să nu taie vizual piciorul, ci să creeze continuitate până la genunchi. Alegerea unei perechi cu elastic în lateral sau la spate poate fi soluția. Cizmele până la genunchi pot susține orice fel de combinație, dar ai grijă să nu le porți peste pantaloni, pentru că ar putea crea o ținută incomodă.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker