Sport

Genul programului: thriller

Gloria și Steaua încheie la egalitate, 4 - 4

Etapa cu numărul 8 din liga secundă a adus ceea ce poate fi meciul anului din eșalonul secund. Gloria și Steaua au terminat la egalitate o confruntare în care s-au înscris nu mai puțin de opt goluri.

Oaspeții au deschis scorul repede, la patru minute de la reluare, prin Adrian Ilie, după o bâlbâială a apărării Gloriei. Mingea a ajuns cu noroc la stelist, acesta plasând cu latul, pe colțul lung.

În minutul 31 se părea că bucureștenii vor da lovitura, după ce Raicu înscria pentru 0 la 2.

Chică-Roșă a readus-o pe Gloria în joc, după o eroare gravă a lui Wallace. Atacantul Gloriei a recuperat balonul la 20 de metri de poarta adversă, a sprintat și l-a executat cu sânge rece pe Frânculescu.

În prelungirile primei reprize, Buzăul a reușit să egaleze, prin Vali Dumitrache. Tânărul împrumutat de la Farul a executat excelent o lovitură liberă plasând balonul sub transversală.

Gloria a trecut în avantaj în minutul 68, prin Cristi Dumitru, după un penalty dictat în urma unui henț comis de Dean Beța.

Steaua a forțat egalarea, iar golul de 3-3 a venit de la Chipirliu. Fostul jucător al Gloriei a prins un șiret de excepție, dintr-un unghi aproape imposibil, învingându-l pe Greab.

Minutele de prelungire au mai adus două goluri. Gloria a trecut din nou în avantaj, prin Andreas Mihaiu și se părea că cele trei puncte vor intra în contul gazdelor. Steaua a egalat, însă, în minutul 92, la capătul unei lovituri libere, prin Beța.

Cu cincisprezece puncte, Gloria este pe trei, însă poate pierde ultima treaptă a podiumului, în cazul unei victorii a celor de la Corvinul.

Mai multe amănunte, în ediția print de marți

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker