Monden

VIDEO / Gabriela Cristea, patru de „DA” la „Românii au talent”

Din nou la „Românii au talent”, o nouă bilă albă în cariera Gabrielei Cristea! Profesoara de muzică, canto și pian și-a încercat din nou talentul pe scenă show-ului de la PRO TV, în fața unui juriu aflat într-o altă formulă față de cea din 2017, atunci când buzoianca pășea pe scenă mult mai timidă și mai emotivă. Gabriela Cristea a fost însoțită atunci și de elevii ei, care veniseră să o încurajeze, să o aplaude puternic și să strige că o iubesc. Ea spune că nu s-a așteptat nicio clipă la o asemenea surpriză din partea celor pe care îi învăta să cânte la acel moment, însă parcursul său în concurs a fost unul scurt. „Luați ceva mai comercial data viitoare”, i-a spus sincer Florin Călinescu, deși vrăjit de prestația Gabrielei Cristea. „Văd că mai ai câteva sute de DA de la public, patru de DA de la noi, așa că mergi mai departe”, i-a transmis și Mihaela Rădulescu, jurata de atunci recunoscând că momentul buzoiencei a fost demn „Românii au talent 2017”.

Și acum impresiile bune au curs, jurații încurajând-o frenetic pentru următoarea etapă pe buzoiancă și oferindu-i patru de „DA”.

Reamintim că Gabriela Cristea s-a mutat în București în 1999, când a intrat la Conservator. A găsit job la Teatrul de operetă „Ion Dacian”. A jucat alături de Maia Morgenstern și Victor Rebengiuc. Pentru că banii nu-i ajungeau, a căutat și alte joburi. Avea zile în care nu avea unde să doarmă. Mai dormea în teatru, pe scaun, în cabină. Acelea au fost cele mai grele momente.  Era deprimată când își vedea colegii plecând acasă, iar ea rămânea să doarmă pe scaun. Simțea că se uimilește dacă cere ajutorul lor. A colaborat cu diverse coruri bisericești și cu acestea a plecat în toată lumea. A fost în corul Paulei Ciuclea. La Conservator a studiat pianul și clarinetul, iar vocea și-a lucrat-o singură. Tot ce știe acum, știe din ce a prins de la colegi.

În 2010 s-a întors în Buzău și s-a reîntâlnit cu cel ce urma să îi devină soț. Erau prieteni din copilărie și nu se mai văzuseră de opt-nouă ani. Când s-au reîntâlnit s-au și îndrăgostit. S-au căsătorit pe ascuns, după o lună. Toți le-au spus că se grăbesc. Singura persoană care a știut a fost mama ei. Soțul este acum consilier de credite. Gabriela a reușit să își deschidă propria școală de muzică în Buzău. Îi plac foarte mult copii. Acesta a fost și un factor determinant în alegerea carierei. Are un fiu în vârstă de 3 ani pe care îl învață să cânte, cu vocea și la pian, și pe care speră să îl învețe să îi continue drumul artistic.

Articole similare