ActualitateCultură

Fundația Comunitară Buzău îi așteaptă pe buzoieni în „zona împreună ” la „Buzăul lui Marghiloman”

Fundația Comunitară va fi prezentă la Festivalul „Buzăul lui Marghiloman”,în perioada 11-14 iulie. Reprezentanții Fundației se vor afla în zona „Împreună” a festivalului. Este o zonă de relaxare, de conversație, de recunoaștere a oamenilor și proiectelor care au adus un strop de schimbare în bine a Buzăului, în ultimii 5 ani, prin prisma programelor derulate de Fundația Comunitară Buzău.

„Zona împreună” este, spun reprezentanții Fundației Comunitare Buzău, o experiență prin care promovează valori sănătoase de dezvoltare a comunității, dar și colaborarea, conversația și inițiativa.

De ce să vizitezi această zonă? Reprezentanții Fundației Comunitare spun că ar fi mai multe motive: „este un spațiu confortabil unde buzoienii pot să se relaxeze și să interacționeze, este un context în care putem purta conversații relaxate despre comunitatea locală și despre ce putem face împreună pentru dezvoltarea potențialului său, este un loc în care poți afla despre cum să te implici: voluntariat, inițiative și proiecte, sponsorizări, este o ocazie prin care buzoienii află despre lucrurile bune, constructive, voluntare care se întâmplă în comunitate”.

Articole similare