Monden

FOTO | YNY Sebi, succes și în actorie!

Buzoianul YNY Sebi a dat lovitura și în industria cinematografică, nu doar în cea muzicală! După milioanele de vizualizări pe care le însumează piesele lansate în stilul trap – în colaborare cu artiștii consacrați din industria autohtonă – buzoianul a ajuns, mai nou, să se mândrească și cu titulatura de actor de succes.

„Romina, VTM!”, filmul în care buzoianul joacă alături de câțiva maneliști, a vândut în pre-sale zeci de mii de bilete de pe 2 ianuarie, de când s-a lansat, mult mai multe decât „Teambuilding”.Comedia cu Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, YNY Sebi și Bogdan de la Ploiești este cel mai bine vândut film românesc în pre-sale, din toate timpurile.

Comedia românească, realizată de Vidra Productions (casă de producție care a făcut „Teambuilding”,  „Tabăra”, „5gang: Un altfel de Crăciun” și „Miami Bici”) a fost lansată în cinematografele din toată țara pe 2 ianuarie, fiind un produs în colaborare cu Selly Media Network. Peste 35.000 de bilete fuseseră vândute deja în pre-sale, un record absolut pentru cinematografia românească, iar peste 54.364 de oameni au venit să vadă filmul „Romina, VTM!”. Până acum, recordul a fost deținut de comedia „Teambuilding”, cu 31.000 de bilete vândute în pre-sale.

Alături de Nicole Cherry, interpreta personajului principal, din distribuția filmului mai fac parte YNY Sebi,
Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima (Bromania), Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș și Berechet. La avanpremieră filmului, care a avut loc pe 28 decembrie 2022, Bogdan de la Ploiești a cântat manele pe scenă, în sala de cinema.

Povestea filmului o are în centrul acțiunii pe Romina (Nicole Cherry), care încearcă să salveze terasa din Costinești a tatălui său. Printr-o întâmplare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Mariș), un turist venit în vacanță la Costinești cu gândul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige bani. Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face gelos pe Valentin, și așa începe un șir de situații amuzante și nu numai.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker