Monden

FOTO | Yny Sebi, câștigătorul Best Album la Romanian Music Awards

Cel mai important eveniment muzical din țara noastră, Romanian Music Awards, a ajuns la ediția cu numărul 14, iar după mai mulți ani de pauză, celebrul covor roșu a fost înlocuit cu unul albastru.

Cu toate că vremea a fost rece, oamenii s-au strâns în fața scenei amplasată în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea pentru a-și vedea artiștii preferați. Au urcat pe scenă, printre mulți alții, Lora, Elena Gheor­ghe, DJ Project, Loredana, Speak, Ștefania, Emilian, Andia și Connect-R.  Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol oferit de trupa „Bere Gratis” alături de Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea.

Au fost decernate premii pentru 14 categorii diferite, buzoianul Yny Sebi fiind nominalizat la trei categorii: Best Trap/Hip-Hop, Best New Act, Best Album/EP/LP – Most Wanted. Și da, a obținut premiul pentru ultima categorie!

Zeci de fani s-au adunat în jurul artistului, atunci când buzoianul a ajuns la Hotelul Ramada din Râmnicu Vâlcea, în seara decernării premiilor. Buzoianul de 18 ani a fost dus, ca și restul vedetelor, către covorul albastru cu o caleașcă, iar apariția sa a fost atent monitorizată, nu doar de criticii muzicali, ci și de fashioniști. În momentul în care Yny Sebi a sosit în fața hotelului, cei prezenți s-au îngrămădit să ajungă cât mai aproape de artistul care cântă muzică trap.

Întregul eveniment a putut fi urmărit live pe platforma TikTok – care a fost, de asemenea, și partener oficial al Romanian Music Awards – și pe Music Chanel. Ediția de anul acesta a fost prezentată de Theo Rose și de Dorian Popa, iar artiștii au fost întâmpinați de Ana Morodan și de Zarug.

Articole similare