Monden

FOTO-VIDEO / WRS și-a adjudecat titlul de Best Male Artist de la Elle Style Awards!

„Am câștigat titul de Best Male Artist la Elle Style Awards 2022. Am și cântat puțin, așa că am fost tare fericit! Mulțumesc Elle România!”, așa a sunat mesajul mândrului buzoian WRS, care și-a încheiat un an fabulous din punct de vedere muzical. Tot zilele acestea el a lansat un nou single, care poartă titlul „Tu nu vrei”, după succesul cu „La melodia” și Me Flipa”, care au înregistrat milioane de vizualizări.

Revista Elle a aniversat 25 de ani pe piaţa românească, prilej cu care a premiat cele mai stilate personalităţi ale modei şi ale vieţii artistice româneşti, printr-un eveniment plin de strălucire, Elle Style Awards, anul acesta la cea de-a zecea ediție. Vedete, designeri, fashioniste, manechine, prieteni şi colaboratori ai revistei, muzică bună și ţinute pline de imaginație. Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvăluit publicului Câștigătorii Elle Style Awards 2022 la cele zece categorii.

WRS a câștigat detașat premiul de Best Male Artist la Elle Style Awards, Delia a plecat acasă cu Best Female Artist, Raluca Mărgescu a fost aleasă cel mai bun fotograf al anului, Alina Morar, House of Compulsion, a fost desemnată cel mai bun designer, Medeea Ene – cel mai bun tânăr designer, iar premiul pentru stil personal i-a revenit Irinei Rimes. Premiul pentru cel mai bun brand românesc i-a revenit brand-ului MURMUR.

Gazdele evenimentului au fost Roxana Voloșeniuc și Maurice Munteanu. În afară de premiu, WRS a mai urcat pe scenă pentru un recital, la fel și  MINELLI, care și-au promovat piesele electrizante pentru invitații galei.

Articole similare