Monden

FOTO – VIDEO / DJ Sava și Ruby, colaborare în premieră pentru „Maria”

Compus de către DJ Sava alături de Cătălin Tamazlicaru, Alex Antonescu și Răzvan Dediu, single-ul „Maria” te trans­pune încă de la primul acord într-o lume a dorinței și a muzicii. Videoclipul noii piese, ce poartă și amprenta buzoianului, o prezintă pe Ruby plină de senzualitate și feminitate asemeni unei Venus, parcă desprinsă din poveștile cu zei. Povestea piesei a prins deja peste 85.000 de fani în „mrejele” ei, așa că DJ Sava mai bifează un succes muzical, de data aceastaîn colaborare cu Ruby.

Până acum, buzoianul a mai colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. DJ-ul a lansat hituri precum „I Like The Trumpet”, „Aroma” și „Love You” (alături de Raluka), „Bailando” (alături de Hevito), „Love in Dubai” (alături de Faydee), „I Loved You” (alături de Irina Rimes), „Dulce Amar” (alături de Alina Eremia), „Tenerife” (alături de Misha), „Coco Bongo” (alături de Olga Verbițchi), „I’m Gonna Miss You” (alături de Sore), piese care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și pe cel de peste hotare. Reamintim că, printre cele mai recente piese ale artistului se numără „Playa Paraiso”, „No More Lies”, „Shisha”, „Casablanca” și „Cover Me In Gold”.

De cealaltă parte, Ruby este una dintre cele mai tari apariții românești și una dintre cele mai populare artiste autohtone. A lansat o mulțime de hituri precum „Nu caut iubiri” (alături de Uzzi), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), „Condimente” (alături de Nosfe), care au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. Vara trecută, artista a lansat prima sa piesă urban cu influențe rap: „Te Sun Yo”, dar a avut și prima colaborare cu Lino Golden pentru „Ne certăm”.

Articole similare