Monden

FOTO – VIDEO / Dana Dobre și Diana Ioniță cântă despre nebunia inimii

Despre priviri, săruturi, îndrăgostiți și strângeri la piept, pe ritmuri etno, cu două buzoience frumoase ce pun mare pasiune în cariera lor. Acestea sunt ingredientele noii piese „Inimă nebună”, creația comună a Danei Dobre și a Dianei Ioniță, care au decis că este momentul să își alăture vocile și să demonstreze buzoienilor cât de bine pot lucra împreună, pentru a transmite voie bună petrecăreților.

„Piesa pentru inimile nebuneeee este gata! Am avut o colaborare fresh și un rezultat pe măsură”, au spus cele două buzoience direct de pe platourile de filmare pentru clip. Artistele Dana Dobre și Diana Ioniță și-au ales costumații diferite, dar sexy. Dana a ales o broderie albă, transparentă, deux piece, pantalon scurt și bluză, în timp ce Diana a optat pentru o rochiță multicoloră, scurtă, cu volane.

Dana Dobre a fost ceva mai ocupată zilele acestea, cu pregătirile pentru un eveniment important, în familia sa de data aceasta: ea a fost, fiind alături de soțul ei, nașă pentru un cuplu de prieteni. Artista a radiat la nuntă, a ales să poarte o rochie specială în nuanțe de portocaliu aprins, cu inserții argintii, iar în buchetul nașei „vedeta” a fost floarea paradisului, strelitzia, o floare rară și unică prin formă și culoare; mai mult, și materialul cu care au fost legate florile a fost unul inedit, accesorizat cu note muzicale și cu pietre argintii. Cadoul nașei artiste a fost melodia de la dansul mirilor, Dana cântându-le finilor săi ultima piesă compoziție proprie, „Capătul lumii”.

Reamintim că, luna trecută, Dana Dobre și-a învins emoțiile și, cu mult curaj, a ales să își testeze talentul pe scena audițiilor „pe nevăzute” de la „Vocea României”. A cântat piesa Andrei „Dragostea rămâne”, dar niciun antrenor nu a selectat-o în echipa sa.

Articole similare