Monden

FOTO/VIDEO | Dana Dobre ,,provoacă” topurile muzicale cu o nouă piesă

După ce ,,Trec anii” a ajuns în topurile locale drept piesa favorită a verii, bifând cu brio revenirea în lumea muzicală, Dana Dobre a celebrat succesul muncind la următoarea piesă, pe care a lansat-o zilele trecute. Hitul se numește ,,Lele” și transmite o atmosferă de party total, cu fete care dansează până în zori, dar și detaliile unei povești de iubire reinventate, în care totul s-a aprins de la un sărut.

,,Doar cu un sărut, mi-ai furat inima / Nu știu ce să mai fac, n-ai avut grijă de ea”, spune Dana care, în același timp, recunoaște că ,,Nu e nimeni cum ești tu / Iar atunci când mă săruți, îmi arde inima în piept, nu mai știu cum s-o opresc / Tu ești jumătatea mea, ne-a fost scris să fie așa / M-ai făcut să zâmbesc iar, când nu credeam că se putea”; apoi vibeul de petrecere curge ,,Lele, să rupem mesele, am cu mine fetele, cântăm refrenele, până apune soarele!”. Astfel, ritmul fresh oriental curge și, la fel și vizualizările, care au ajuns la aproape 2.000.

,,Un nou sound, o nouă provocare. Cu toată dragos­tea va aduc un nou proiect. <Lele>, noua mea melodie, care nu trebuie să lipsească de la nicio petrecere vara aceasta!”, a postat Dana Dobre pe rețelele de socializare, anunțând cu multă mândrie și entuziasm proiectul nou cu videoclip. Iar dacă în mai, la prima piesă de după revenirea sa în viața artistică locală, Dana transmitea un mesaj de maturizare muzicală – ,,Anii trec, iar noi devenim supereroii vieții noastre!” -, acum ea ne îndeamnă la dezmăț și petrecere: ,,Asta e vara mea / Să știe toată lumea / Vreau să râd, să mă distrez / Până-n zori nu mă opresc”.

Și nu numai ritmul și soundul sunt diferite la cele două piese, ci și stilul vestimentar și lookul artistei sunt schimbate. Dacă în ,,Trec anii” Dana a adoptat ținute glam și un look afro, cu păr creț și multă culoare în vestimentații, la cel de-al doilea clip make-up artistul pariază pe auriu, machiaj în nuanțe naturale, ținute de club adolescentine, casual, cu talia la vedere, pentru că artista are un corp tonifiat ce me­rită pus în evidență la petrecerile ce vor urma pentru promovarea hitului ,,Lele!”

Articole similare