Monden

FOTO – VIDEO / Buzoianul Petre Năstase, regizor pentru ultimul clip Direcția 5 feat. Lidia Buble

„If You Love Me” este o piesă de dragoste, cu un sound cinematic, care combină conceptul de baladă rock cu un track pop, cu un beat mai „leneş”, mai relaxat. Cine ascultă ultima piesă Direcția 5 feat. Lidia Buble o poate asemăna cu una de final de film, unde protagoniştii pleacă spre apus într-o maşină decapotabilă. Versurile sunt despre începutul unei relaţii riscante, în care însă regulile sunt aruncate pe fereastră. Apoi, când lucrurile se complică, apare mesajul repetat în versuri „Don’t, don’t, don’t go! Don’t leave me right now, now, now”.

Vocea Lidiei se combină perfect cu un vibe mai accelerat și mai dansant al bandului, așa că povestea muzicală trebuie văzută și ascultată pentru ingredientele sale. Iar amprenta regizorală a buzoianului completează clar lista argumentelor pentru care „If You Love Me” poate fi considerat hit-ul sărbătorilor:imaginea unui film american, a unui road movie, cu un muscle car şi o motocicletă care îi duce pe artişti în zări nelimitate.

Lidia Buble şi Direcţia 5 au mai colaborat în urmă cu opt ani pe piesa „Forever Love”, iar acum, potrivit jurnalfm.md, ea este maxim de entuziasmată de melodie și clip. „Sunt încântată de revenirea colaborării mele cu băieții de la Direcția 5, pentru frumoasa piesă «If You Love Me». Este feat-ul pe care publicul l-a cerut și dorit, după succesul cu «Forever Love». Îmi doresc ca această melodie să vă atingă, din nou, inimile, pentru că este dedicată celor care iubesc la cote maxime și luptă pentru dragoste”, a precizat Lidia.

„Ne bucurăm foarte mult de această colaborare cu Lidia, este o artistă foarte talentată, alături de care ne face plăcere de fiecare dată să cântăm. Sperăm ca piesa «If You Love Me» să ajungă la sufletele voastre!”, au spus și cei de la Direcția 5.

Direcţia 5 vine după un concert apreciat de public la Hard Rock Cafe în octombrie 2022, iar în acest an a lansat piesa „Pedepseşte-mă”, dar şi „Vinovat”, cu un sound pop-rock. La început de an grupul ne-a oferit melodia „Mi-e dor de tine”. Lidia Buble a bifat multiple colaborări în acest an, precum cea recentă cu DJ Project, pe piesa „Ochii tăi” sau cea din vara cu Mabel Yeah, „Por Amor”.

 

Articole similare