Monden

FOTO/VIDEO | Briana Pătrașcu și Andrei Dinu cântă despre ,,Dragoste adevărată”!

Cei doi interpreți de muzică populară au lansat primul lor clip împreună, pe versurile piesei compuse de Diana Ioniță

,,Ne-am dorit un cântec în care să se regăsească oricine îl ascultă și, pentru că suntem la început de drum, sperăm să-l primiți întâi de toate cu sufletul!”, a fost mesajul postat de cei doi buzoieni, Briana și Andrei, alături de imagini din videoclipul care promovează dragostea și iubirea. În urmă cu câteva luni, artista care i-a și coordonat în acest proiect, Diana Ioniță, a creat o piesă specială pentru cei doi tineri foarte talentați cu care lucrează și la școala ei de muzică, iar săptămânile trecute versurile au fost transpuse și în imagini, rezultând un clip sentimental și romantic. ,,Este cea mai frumoasă creație a mea și mă bucur că îi aparține noii generații”, a scris mentorul formulei, Diana.

Filmările au fost rea­lizate la Conacul Grigorescu din comuna Berca și ilustrează perioada de când bărbații plecau în armată și erau așteptați acasă de soții sau de iubite, cu nerăbdare și multă dragoste. Fiecare vers se îmbină la unison cu imaginile redate, filmările fiind gândite minut cu mi­nut. ,,Poate cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o la vreo filmare – totul pentru o melodie frumoasă în care și imaginile au propriile lor cuvinte! Mulțumim tuturor celor ce au fost în spatele orelor de pregătire: film, sunet, canto, machiaj, impiegați de mișcare, șefi de tren și nu numai! Și nu uitați că dragostea adevărată se-n­tâlnește numa’ o dată”, a subliniat protagonista piesei, Briana Pătrașcu, elevă la școala de muzică a Dianei. Cât despre Andrei Dinu, el a cunoscut dragos­tea pentru muzică sub oblăduirea profesoarei Florentina Popescu de la Clubul Copiilor din Berca, ambii bucurându-se acum de notorietate grației acestei noi piese cu videoclip pe care au prezentat-o și la canalele TV de profil, Favorit și Etno, precum și la emisiunile televiziunilor locale.

Briana este elevă a Colegiului ,,Mihai Eminescu”, iar Andrei Dinu studiază la Colegiul ,,Pedagogic”, amân­doi în clasa a X-a. De la lansare, cei doi au fost apreciați de peste 6.600 de  fani, printre care și abonații canalului personal de You­tube al celor doi, acolo unde Briana și Andrei vă țin la curent cu toate noutățile și planurile lor muzicale.

Articole similare