Actualitate

FOTO/VIDEO | Accident cumplit la ieșire din Buzău spre Ploiești

UPDATE

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Ploiești către Buzău, un șofer de 48 de ani din Merei, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un șofer de 65 de ani, din Ialomița, ce se deplasa pe aceeași direcție.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi pasageri din autovehiculul șoferului de 65 de ani, nepoții săi minori de 4, respectiv 12 ani, care au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Șoferul din Ialomița tocmai ieșise din benzinăria Lukoil fără să se asigure, încălcând și linia continuă.

La spital a ajuns și bunica celor doi copii. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Buzău, toți trei sunt încă în investigații dar, din fericire, au leziuni ușoare. 

Accident grav la ieșire din municipiul Buzău spre Ploiești, în fața benzinăriei Lukoil. Se pare că o mașină ar fi întors pe linia continuă, moment în care a fost izbită violent de o altă. În urma coliziunii, una dintre mașini s-a răsturnat în afara șoselei. 3  autoturisme implicate, iar 4 persoane ar fi rănite, printre care și un copil.

Revenim cu amănunte!

 

Articole similare