Monden

FOTO / Vali Cristea, buzoianca de la pupitrul emisiunii „Delir Monden”

Cine nu a cunoscut-o pe frumoasa buzoiancă Valentina Cristea din reclamele unor saloane de înfrumusețare sau din evenimentele în care a lucrat ca model al unui atelier bucureștean de creații vestimentare, poate o știu drept studenta din Buzău care a trăit visul american timp de câteva luni, într-un program de work&travel. Oricum, Valentina Cristea a lăsat impresii bune pe oriunde a lucrat, frumusețea și ambiția ei recomandând-o mai nou pentru postul de prezentator la Prima TV. Emisiunea pentru care producătorii au văzut-o potrivită se intitulează „Delir Monden”, iar premiera a fost pe 1 mai, la ora 15.00.

„Întotdeauna am fost fascinată de camerele de filmat și de puterea lor de a transmite emoție. Nimic nu mă face să mă simt mai în elementul meu decât să stau în fața unei camere și să comunic cu oamenii prin intermediul ei. Astăzi (1 mai, n.r.) a fost ziua în care una din dorințele mele s-a îndeplinit: a fost difuzată prima mea emisiune TV în calitate de moderator. Sunt extrem de bucuroasă și recunoscătoare pentru încrederea acordată și pentru încurajările primite pe parcursul anilor spre acest domeniu. A fost o experiență minunată, iar emoțiile pe care le-am simțit au fost pur și simplu magice!”, a povestit emoționată frumoasa buzoiancă Vali Cristea, care a împlinit recent 26 de ani.

Până să ajungă pe sticlă, admiratorii au putut să îi urmărească pe rețelele de socializare cealaltă pasiune a buzoiencei, călătoriile. Vali a cutreieret lumea în lung și în lat, cunoscând tradițiile și vizitând atracțiile turistice din Indonezia, Veneția, Singapore, Malta, Viena, Grecia, Jordania, Thailanda, Tenerife, Belgia, Milano, Turcia sau Belgia. Iar când nu filmează și nu află informații despre delirul din  lumea mondenă, este apreciată pentru aptitudinile sale de IT Project Manager la Auchan şi IT Project Manager la Farmacia Spring, dat fiind că are un Master în Inginerie cu specializarea „Quality Systems and Productivity” la Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică din cadrul Politehnicii bucureștene, pe care l-a parcurs în perioada 2019 – 2021.

Articole similare