Sport

FOTO / Trupa „Vibe” duce dansul buzoian pe marile scene europene

Va participa la Polish Dance Challenge

Unul dintre festivalurile emergente de dans ale Europei se va ține la finele lunii mai, în Polonia, în apropierea capitalei Varșovia. Pe scenele Polish Dance Challenge, Buzăul va fi reprezentat de dansatorii de la „Vibe” club tot mai implicat în competițiile internaționale. Turneul, aflat sub patronatul Federației Mondiale de Dans Sportiv, va aduna la start sute de echipe, de pe tot continentul.

Înainte de festivalul polac, sportivii de la Vibe s-au calificat în 15 finale ale diferitelor competiții la care au participat. Bogdan Mușat și Sophie Scarlat au adus la Buzău două medalii de aur, în timp ce Sofia Niță a obținut două locuri întâi și o medalie de argint. Clasări notabile au avut Carla Nicolae, Darius Țârlea, Isabela Popa, Anastasia Maravela, Ilinca Popa, Natalia Dragomir, Theodora Rădulescu și Sofia Costea.

Nu în ultimul rând, trupa Mini Vibe a obținut locul I la Festina Dance Masters, turneul derulat la Buzău. Sportivii de la Vibe vor intra într-un camp special de pregătire, înaintea turneului din Polonia. Pe agenda dansatorilor buzoieni mai figurează două competiții importante în luna iunie, concursuri găzduite de București și Brașov. Dincolo de rezultatele excelente pe plan național și internațional, Clubul Vibe este cunoscut și pentru organizarea de spectacole și evenimente caritabile, aducând, astfel, divertisment și un pic de bucurie în viața comunității locale.

Articole similare