Sport

FOTO / Trei puncte mari de tot

Gloria se impune greu cu hunedorenii de la Corvinul

Meci încins, în avanpremiera etapei a XVII-a, între Gloria și Corvinul.  Buzoienii s-au impus, greu, cu 2 la 1, iar cele trei puncte netezesc drumul către play-off.

Gloria a început bine meciul, deschizând scorul devreme, în minutul 8, prin mezinul Mihnea Rădulescu. Jucătorul împrumutat de la Petrolul a primit o pasă de la Ferraresso, l-a fentat pe Manolache și a finalizat imparabil, cu stângul, în plasa laterală. Cinci minute mai târziu era deja 2 la 0, după un penalty acordat ușor de arbitru. Cristi Dumitru și-a făcut datoria, a înscris de la punctul cu var, dublând avantajul gazdelor, spre deliciul asistenței. Cea mai mare ocazie a oaspeților în prima repriză s-a consemnat cu un minut înainte de pauză, la lovitura de cap expediată de Lupu, reținută sigur de Greab.

În mitanul secund, Gloria a cedat clar inițiativa, prferând să apere rezultatul. Hunedorenii au înscris tot din penalty, în minutul 53, însă, din fericire, nu și-au mai creat mari ocazii. Prepeliță a betonat, în minutul 60, apărarea, trimițându-l în teren pe Crișan, un al treilea stopper, iar pe final n-au mai fost mari emoții în tribună.

Cu cele trei puncte acumulate, Gloria urcă provizoriu până pe locul 4, cu 31 de puncte, cu două mai mult decât Mioveni. Buzoienii mai au două meciuri de disputat până la play-off, cu Reșița și Pandurii.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker