Actualitate

FOTO | Treci pe ,,roșu” la Mangă, rămâi fără permis o lună

Trecerea pe roșu la semaforul către oraș de pe DJ 203K, de la podul ,,Mangă” din Mărăcineni a devenit o practică a șoferilor care consideră că au urgențe mai mari decât participanții la trafic care aleg să respecte semnalizarea rutieră. Aceștia din urmă aleg să-și spună oful pe Facebook, în speranța că aceste contravenții nu vor fi lăsate nepedepsite.

Spre exemplu, o buzoiancă a scris două zile la rând pe pagina de socializare în speranța că polițiștii vor lua măsuri acolo: ,,Domnilor de la poliție, dacă tot ne petrecem ani din viață așteptând la semafoare (mă refer strict la DJ 203K – zona Mărăcineni), din cauza constructorului care trebuia în acestă primăvară să finalizeze lucrările, dar, (<trăiască pandemia>), vor mai dura (că nu s-a terminat <Cincinalul>), am și eu o maaaare rugăminte: nu există posibilitatea dotării cu camere de supraveghere a acestor <porțiuni>? Am obosit să fiu conducător auto corect, când văd atâția DOBITOCI în trafic! Poate că, dacă vor primi câteva amenzi pentru nerespectarea legislației rutiere, vor intra și ei în categoria <PROȘTILOR> care așteaptă 10-15 minute la semafor! (…) Bună dimineața! Așa cum spuneam și ieri, de fiecare dată când stau la semaforul din Mărăcineni, ca toți ceilalți participanți la trafic, se găsesc câțiva… (nu am găsit cuvântul potrivit să-i definesc), fără cele mai elementare reguli de bun simț sau respect pentru regulile de circulație, care depășesc coloana, trecând pe culoarea roșie a semaforului! <Domnilor> conducători auto care vă regăsiți în aceste imagini, să știți că și noi tot la serviciu mergem, unii dintre noi poate chiar se grăbesc, dar noi am învățat să respectăm legea și implicit să-i respectăm pe ceilalți participanți la trafic. Cei care doriți să faceți la fel, vă promit că de fiecare dată vă veți regăsi tot aici!”. (sursă: Facebook Rozica Ilie)

Fotografiile care au însoțit postarea au ajuns și în atenția polițiștilor, iar în urma acțiunii-fulger din zona semaforului de la ,,Mangă”, 13 șoferi au rămas fără permis pentru 30 de zile. 12 pentru trecere pe culoarea roșie a semaforului, iar unul pentru consum de alcool. Din același motiv, în urmă cu o lună, polițiștii au lăsat fără permis acolo 16 șoferi,  în numai două ore. De când a fost deschis șantierul în zonă, nu există zi în care regulile de circulație să nu fie încălcate.

Un comentariu

Articole similare

error: Continut protejat!!