duminică, 09 august 2020

FOTO | Salariații de la Romcarbon și Living Jumbo, donatori tradiționali ai Centrului de Transfuzii

Miercuri, 22 mai, repre­zentanții Centrului de Transfuzii Buzău au finalizat campania de recoltare de sânge la societățile buzoiene Romcarbon și Living Jumbo. Această campanie a început în urmă cu trei săptămâni și s-a derulat  săptămânal, în ziua de miercuri, pentru a putea cuprinde toți lucrătorii celor trei schimburi ale societăților respective. ,,Am finalizat campania de donare sânge de la Romcarbon și Living Jumbo. Aceeași oameni minunați care ne ajută de fiecare dată. Mulțumim conducerii celor două unități comerciale și, în primul rând, mulțumim domnule Stoican Viorel, pentru implicare. Felicitări, dragi donatori de viață!”, a transmis directorul Centrului de Transfuzii Buzău, biologul Adriana Crăciun.

A devenit deja o tradiție ca angajații celor două societăți buzoiene să fie donatori fideli voluntari pentru Centrul Transfuzii Buzău, într-o perioadă în care la unitatea medical buzoiană se prezintă din ce în ce mai puțini donator. Tot tradiție a devenit și implicarea bisericii din Nehoiu, a primăriei și a managerului Spitalului orășenesc în sprijinirea caravanelor organizate de Centrul de Transfuzii  în această zonă pentru colectarea de sânge vital pentru spitalele care salvează vieți.

 

,,Devenită deja tradiție, campania de donare de sânge de la Catedrala din Nehoiu este una dintre cele mai plăcute sufletului nostru. Multumim inimosului părinte Furtună și minunatei sale soții pentru implicare și dăruire. Mulțumim oameni cu suflet frumos din Nehoiu și împrejurimi! Mulțumim domnule primar și, nu în ultimul rând, mulțumim Înaltpreasfintului Părinte Ciprian, pentru binecuvântare!”, transmite directorul Centrului de Transfuzii.

Evenimentul a avut loc în sala de activități a parohiei, unde a fost prezentă o echipă de medici și asistenți de la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău.

În cadrul acestei acțiuni, au donat sânge 90 de persoane din localitate și din împrejurimi, care au dorit astfel să vină în ajutorul semenilor aflați în suferință. Această din urmă activitate de donare de sânge s-a des­fășurat cu sprijinul parohiilor Păltineni și Varlaam, al Primăriei orașului Nehoiu, al Primăriei comunei Colți, precum și al unor societăți comerciale din zonă, informează Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei.

loading...
error: Content is protected !!