Actualitate

FOTO / Primarul din Mărăcineni, apel la solidaritate cu două familii din Căpățânești

Două familii din Căpățânești au rămas, joi, fără locuințe, în urma unui puternic incendiu. Copiii uneia dintre familii s-au jucat cu chibriturile, iar casa a luat foc. Până la sosirea pompierilor, incendiul s-a extins și la o a doua casă.

Primarul Dumitru Constantin a postat, vineri, un mesaj pe pagina de Facebook a Primăriei Mărăcineni, prin care îi roagă pe oameni să nu rămână indiferenți la necazul famiilor.

Dragi locuitori și prieteni ai comunei noastre, Sunt momente în viața unei comunități când este nevoie, mai mult ca oricând, de solidaritatea și implicarea noastră. După cum probabil ați aflat, un incendiu violent a mistuit două case din comuna Mărăcineni. Familia Jilavu și cea a lui Florea Cristian (Tractor) au rămas acum sub cerul liber. Pentru că nu putem rămâne nepăsători la necazul prin care trec consătenii noștri, îndrăznesc să vă rog pe dumneavoastră, locuitorii comunei și alți oameni de bine, să organizăm o colectă pentru ajutorarea celor două familii greu încercate. Putem dona orice i-ar ajuta să își refacă locuințele, de la sume de bani până la materiale de construcții. Vă mulțumesc tuturor pentru implicare, iar Dumnezeu să vă răsplătească bunătatea! Împreună le putem face greul mai ușor!…” a scris Constantin Dumitru pe pagina de Facebook a Primăriei comunei Mărăcineni.

Articole similare