joi, 28 mai 2020

FOTO | Piața Crâng s-a transformat în Bian Market

Lanțul de magazine Bian a deschis, joi dimineață, un nou supermarket, situat în fosta piață agroalimentară Crâng. Supermarketul, în suprafață de 370 metri pătrați, aduce bugetului local, prin societatea ,,Piețe, Târguri și Oboare” – firmă cu capital integral al muni­cipalității -, o chirie lunară în valoare de aproximativ 10.000 lei plus TVA (față de 800 lei cât se încasa de la cei patru comercianți care mai rămăseseră în piață) și a creat 17 locuri de muncă, dintre care 12 noi, restul de cinci angajați provenind din magazinul situat în stația de autobuz de vizavi de complexul BIG, magazin care a fost închis.

Proprietarii Bian, soții Mirela și Liviu Ungureanu, spun că deschiderea noului supermarket nu a fost însoțită de nicio ofertă specială. ,,Avem zilnic o ofertă specială, care constă în res­pectul nostru față de clienți, manifestat prin constanța prețurilor la toate magazinele noastre”, spune Liviu Ungureanu. El mai spune că în noul magazin s-a mărit semnificativ spațiul destinat sectorului legume-fructe, cu un procent important de marfă de proveniență românească, marfă marcată corespunzător la raft. De asemenea, noul magazin oferă clienților săi pâine și foietaje proaspete, lucru posibil după achizționarea și punerea în funcțiune a unui cuptor.

Liviu Ungureanu a mai spus că deschiderea noului supermarket nu va conduce la închiderea altui magazin; magazinul alimentar care funcționează în aceeași zonă, a Pieței Crâng, va fi reamenajat și profilat spre produse tradiționale buzoiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!