Monden

FOTO / Patricia Cimpoiașu a primit cadou de ziua ei o… lecție de pilotaj!

Pe munți, la cățărări, cu placa de wakeboard, pe apă, la echitație, iar mai nou în aer, la pilotaj! Acestea sunt momentele în care artista buzoiancă Patricia Cimpoiașu se simte stăpâna lumii și simte libertatea maximă, pe lângă minutele de pe scenă în care face minuni cu violoncelul.

Ultima provocare, în aer, la bordul unui avion i-a fost propusă de colegele sale din trupa Amadeus, care i-au dăruit de ziua ei – pe 20 august, când Patricia Cimpoiașu a împlinit 34 de ani – un curs de pilotaj. „După ce, pentru a ajunge la concerte, am străbătut toată România cu mașina, am ajuns la concluzia că avem nevoie de un pilot de avion în echipă. Cine e cea mai potrivită persoană să ia lecții de pilotaj? Dacă îi va plăcea experiența primei lecții de pilotaj și continuă, atunci strângem bani și peste câțiva ani îi luăm și avion de ziua ei”, au spus mai în glumă, mai în serios, fetele din trupă, după ce au filmat-o atunci când și-a primit cadoul neașteptat. Ele au dezvăluit și motivul ascuns pentru care i-au făcut această surpriză, pentru că au recunoscut că sunt invitate în diferite colțuri ale țării și uneori, ale lumii, iar timpul pierdut pe drum ar putea fi economisit la maximum dacă Patricia ar pilota.

Iar când nu zboară cu grupul Amadeus în interes profesional, Patricia cutreieră în lung și în lat locațiile care o fac să se relaxeze și să îi păstreze zâmbetul pe buze mai tot timpul. Grecia, Bali, Indonezia, Portugalia, America, sunt câteva dintre destinațiile pe care buzoianca le-a bifat vara aceasta și în care i-au îmbogățit cultura culinară și preferințele estivale.

Articole similare