Fără categorie

FOTO | „Mențiune” pentru elevii buzoieni la Olimpiada Națională de Argumentare, Dezbatere și Gândire Critică

Elevii buzoieni s-au întors acasă cu „Mențiune” de la Olimpiada Națională de Argumentare, Dezbatere și Gândire Critică „Tinerii Dezbat”, 2023. Este vorba despre elevii Colegiului Național Pedagogic „Spiru Haret”, ai Colegiului Economic și ai Colegiului Național „B.P. Hasdeu”. Profesoara Colegiului Economic „Regele Mihai I” Buzău Diana Stancu relatează despre succesul obținut la categoria „AVANSAȚI”, de echipa pe care eleva Karina Nicoleta Grigore a făcut-o cu cei doi colegi la fel de pasionați și performanți ca și ea  de la Colegiul Național „B.P.Hasdeu”.

„O echipă mixtă, dar puternică! Avem de învățat de la voi tenacitatea, capacitatea de cooperare și perseverența! Ați fost minunați! Mulțumesc din suflet dnei prof. Ionescu Monica Ionescu pentru excelenta colaborare! Este un privilegiu de fiecare dată”, a scris pe pagina sa de socializare profesoara, Diana Stancu.

La rândul său, directoarea Colegiului Național Pedagogic, Cristina Iuliana Iacob, anunță printr-o postare succesul echipei instituției pe care o conduce: „O veste foarte frumoasă pentru colegiul nostru la început de an școlar! <MENȚIUNE>, la Olimpiada Națională de Argumentare, Dezbatere și Gândire Critică <Tinerii Dezbat>, 2023. Felicitări, Daniel Georgian Ionașc ! Felicitări doamnei profesoare Florentina Davidescu !  Felicitări echipei de la Buzău ! VIVAT Colegiul Național Pedagogic <Spiru Haret>!”

Articole similare