duminică, 07 martie 2021

FOTO | Magazinul Raspberry și-a pregătit noua colecție, în care predomină nuanțele pastelate

• Trendurile de primăvară conțin cămăși maxi cu broderie și imprimeuri

An nou, sezon nou, colecții fashion de top! Asta și-a propus managerul celui mai popular magazin din Buzău situat la ieșirea din municipiu spre localitatea Spătaru, iar cele mai cool ­ținu­te le puteți găsi, de săptămâna viitoare, deja în magazin, proaspăt ieșite din atelierul de creație.

Colecția nouă se adre­sează sezonului de pri­măvară și este pregătită de ceva timp în atelierele de creație ale brandului pentru doamnele și domnișoarele care țin pasul cu creațiile fashion ale momentului. „Începem anul cu o colecție nouă, la care lucrăm de ceva timp, cu multe modele de primăvară ce vor cuprinde cămăși maxi, cămăși cu broderie, cămăși cu accesorii, rochii și fuste cu imprimeuri fashion“, a declarat managerul brandului, Nicoleta Tepe.

Ea promite că perioada reducerilor va continua în paralel cu colecția nouă, venind în întâmpinarea clientelor și clienților cu ofertele cu care i-a obișnuit și până acum. „Colecția va fi disponibilă atât engros cât și în regim retail, și va urma culorile predominante în acest an, pastel”, a mai completat buzoianca.

Reamintim că brandul Raspberry se află pe piața românească din 2012, iar în Marea Britanie din 1996, exportul realizându-se la cerere, online, în toată Europa, cu precădere în Grecia și Cipru.

Mai multe despre noua colecție Raspberry pe site-ul oficial, http://www.raspberryfashion.ro.

loading...
error: Content is protected !!