Monden

FOTO / Mădălina Urloiu, mamă la puterea a doua

Mereu este plină de emoții când vorbește despre soțul ei, dar mai ales despre cei doi copii ai lor. În interviurile acordate celor din presa centrală, buzoianca Mădălina Urloiu se declară cea mai fericită femeie din lume, pentru că se simte bogată sufletește, cu un soț iubitor, dar mai ales cu doi copii sănătoși și energici. Chiar dacă fetița are 3 ani și băiețelul va face 1 an în septembrie, soția esteticianului Frank Stile spune că se încarcă cu energie de la pitici și cu dragoste de la soțul ei, de aceea se simte cea mai fericită femeie, mai ales după ce modelul a devenit mămică pentru a doua oară.

Anul trecut, în toamnă, Mădălina a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, cei doi resimțind emoțiile pe care le-au avut în urmă cu trei ani atunci când vedeta a născut-o pe fetița ei, Maria Stile. Buzoianca Mădălina Urloiu și soțul ei, Frank L. Stile, au devenit pe 25 aprilie 2021 pentru prima dată părinți, precizând atunci și numele celei mici, Maria. Pentru cel de-al doilea copil, buzoianca s-a rezumat în a scrie doar „20.09.2023. 12:32 pm”, dar a fost mai darnică cu fotografiile cu băiețelul ei, pe patul de spital.

*

Uneori, drumul spre fericire este foarte scurt și se datorează doar faptului că ești frumoasă și… descurcăreață. Acestea au fost calitățile de care a avut nevoie buzoianca Mădălina Urloiu pentru a ajunge, în doar câțiva ani, de pe prima pagină a revistei Playboy la statutul de nevastă de milionar.

Fiica unui politician local din Valea Râmnicului, Mădălina Urloiu s-a mutat cu liceul în Capitală. Ea a început să fie văzută în peisajul monden al Capitalei la brațul unor băieți de bani gata. După puțin timp, a început să participe la diferite castinguri pentru a obține un post de asistentă la mai multe televiziuni, devenind pentru o perioadă, chiar asistenta lui Mihai Morar în emisiunea „Răi da’ buni”. Așa a prins buzoianca și cursa către titlul de „play-mate al lunii iunie” în ediția românească a revistei Playboy.  Lumea chiar s-a întrebat atunci ce s-ar fi întâmplat dacă  Mădălina ar fi apărut mai devreme cu o lună în revista cu pricina, când tatăl Mădălinei, Valentin Urloiu a candidat pentru funcția de primar.

Însă Mădălina Urloiu și-a văzut de drumul ei și a trecut de la statutul de fată de la Valea Râmnicului la femeie bogată în Los Angeles. Bruneta s-a căsătorit în secret în 2018 cu un celebru estetician din Statele Unite, chirurg plastician foarte apreciat de vedetele de la Hollywood, Frank Stile. Totul a fost dezvăluit atunci când buzoianca  și-a schimbat numele pe conturile de socializare și a devenit „doamna Stile”.

Articole similare