Monden

FOTO | La teatru de Dragobete

Teatrul „George Ciprian”, cu sprijinul Consiliului Județean Buzău, continuă tradiția și anul acesta și îi invită pe buzoieni să celebreze săptămâna iubirii în stil românesc, cu vedete buzoiene.

Chiar pe 24 februarie, oricine vine cu certificatul de naștere/căsătorie va primi o invitație la spectacolul ,,Singur Între Lumi”, de Cosmin Teodor Pană, din aceeași zi, ora 19.00, în regia buzoianului Vlad Trifaș. Și tot pe 24 februarie, toți cei prezenți la spectacol vor primi certificate de căsătorie pentru o zi! Din distribuția spectacolului fac parte Bogdan Farcaș, Ște­­fan Pavel, Cosmin Pană, Mihaela Mardare, Bianca Cuculici, Reka Szasz, Kostas Mincu, Cătălin Andrei, Tudor Andronic și Alexandru Beteringhe. Piesa de teatru este rea­lizată în co-producție cu Teatrul Anton Pann, Vâlcea.

Iar săptămâna cu dra­goste și bună dispoziție continuă cu un alt spectacol, în care va juca, de data aceasta, buzoianul Vlad Drăgulin, iar regia este semnată tot de un buzoian, respectiv Radu Gabriel. Spectacolul se intitulează ,,Conu Leonida” și, alături de Vlad, pe 28 februarie vor urca pe scenă Ștefan Pavel și Maria Radu. Piesa de teatru va începe de la ora 19.00, iar prețul unui bilet este de 40 de lei, reducerea fiind aplicată doar pensionarilor și elevilor, 30 de lei, respectiv 25 de lei. Buzoienii pot achiziționa bile­tele de la Teatrul ,,George Ciprian” Buzău sau online, cu precizarea că la achizi­ționarea biletelor din ­me­diul online nu se aplică reducerea.

Articole similare