Monden

FOTO / Irina Fodor și-a schimbat look-ul

Buzoianca a ales să facă asta în direct, la TV, la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”

Irina Fodor, în vârstă de 36 de ani, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România, a fost invitată recent în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cu această ocazie, potrivit click.ro vedeta și-a făcut o schimbare inedită de look, în direct, în fața telespectatorilor. A fost o decizie îndrăzneață și a trecut printr-o schimbare de look, chiar în direct, în fața telespectatorilor.

Buzoianca a dezvăluit, de asemenea, și motivul pentru care și-a dorit această transformare. Prezentatoarea TV și-a făcut codițe împletite cu detalii albe și albastre, dar și câteva cristale pe obraji și pe frunte. Totodată, a fost și machiată, iar noul ei look este unul neașteptat.

Motivul pentru care Irina Fodor și-a schimbat look-ul în direct, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” este faptul că merge alături de fiica ei la un festival pentru părinți și copii din Râșnov. Prin urmare, și-a dorit să aibă un look de „mamă cool”.

Prezentatoarea TV este o mămică model. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Fodor de peste un deceniu și au împreună o fiică, Diana, care a împlinit 13 ani pe 24 martie. Între Irina și soțul ei există o diferență de vârstă de 13 ani, însă acest lucru nu a fost un obstacol pentru ei. De asemenea, cei doi nu ezită niciodată să își declare iubirea. Chiar în urmă cu câteva zile, vedeta a publicat două imagini simpatice cu soțul ei pe pagina sa de Instagram. Și stăteam așa, frumos, la semafor. Trafic infernal, ne mișcam ca melcii, dar lumina pica bine, Fodor era îmbrăcat frumușel și mi s-a părut drăguț să ne facem o poză. Doar că propoziția: <Fodorică, fii și tu atent!> îl transformă în ce vedeți dacă dați swipe la a doua poză. Efectiv n-ai cu cine. Și de abia reglasem claritatea pozei. Mai bine îl lăsam blurat”, a scris Irina Fodor în dreptul fotografiilor.

 

Articole similare