Monden

FOTO | Irina Fodor și-a început anul cu o… vacanță!

Buzoianca Irina Fodor a început anul 2023 cu clipe de neuitat în Thailanda, alături de fiica ei, Diana, și de soțul ei, Răzvan. Familia Fodor a avut parte de experiențe interesante, a văzut locuri superbe, a înotat lângă elefanți și a realizat fotografii de colecție. Una dintre imaginile publicate de Răzvan Fodor pe contul său de Instagram îl arată sărutându-și soția, în timp ce prezentatoarea stă pe o liană. Din aceeași vacanță, Irina Fodor a publicat mai mute imagini cu ea în costum de baie, realizate în timp ce spăla un elefant.

„Astăzi am trăit niște momente tare frumoase, cred că m-am bucurat la același nivel cu Diana de întâlnirea cu frumusețea asta de elefănțică. Are ea vreo 2 tone, dar în junglă și în vacanță, kilogramele chiar nu mai sunt o problemă!”, a scris Irina Fodor în dreptul imaginilor.

Se pare însă că un anume aspect din vacanța în Thailanda nu a fost tocmai pe placul lui Răzvan Fodor, care a vorbit pe contul personal de Instagram despre nemulțumirile lui din călătorie. Dacă Irina Fodor și fiica ei, Diana, au fost încântate de urcatul scărilor, prezentatorul TV nu și-a arătat același entuziasm. „Fetele cucuietele, o variantă fără scări nu aveai? Scările sunt moartea mea!”, a transmis Răzvan Fodor pe Instagram.

Familia Fodor a ajuns înainte de anul nou pe tărâm asiatic și a pășit în 2023 chiar acolo, cu gândul la mai multe vacanțe în anul ce a început. „Pentru că aici avem câteva ore avans față de România și ne pregătim curând să sărbătorim trecerea în 2023, vă urăm, exact în această formulă în care ne vedeți, să aveți un An Nou bun, să fiți sănătoși, fericiți și înconjurați de oameni care vă iubesc din toată inima! Vă pupă și vă îmbrățișează echipa thailandeză!”, a fost mesajul scris de Irina și Răzvan Fodor înainte de Anul Nou.

Deși Thailanda te îmbie la relaxare, Irina a subliniat că este păcat să stai toată ziua la plajă, când sunt atâtea frumuseți de clătit ochii. „De trei zile, ne-am mutat pe insula Koh Samui și nu prea ne-au stat piciorușele. După expediția la Ang Thong Național Park, plănuim una la cascadele de pe insulă, iar aici mi-ar prinde bine câteva sfaturi, de la cei care au mai fost. Febra musculară trece cu un thai massage bun, dar amintirile rămân”, a mai spus în glumă buzoianca.

Cuplului Irina și Răzvan Fodor i s-au alăturat  Adela Popescu și Radu Vâlcan, cei patru postând mai multe fotografii cu priveliștile de vis pe care au avut ocazia să le vadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare