Monden

FOTO | Irina Fodor, la petrecerea-surpriză pentru Radu Vâlcan

Actorul și prezentatorul Radu Vâlcan și-a sărbătorit recent cea de-a 46-a zi de naștere fără a-și dori o petrecere cu prietenii, ci doar o masă cu familia. Însă soția lui, Adela Popescu, i-a pregătit o surpriză de zile mari: s-au revăzut la un restaurant cu amicii lor, Irina și Răzvan Fodor, Mihai Morar, Andreea Ibacka, Dana Rogoz și mulți alții.

De ziua lui, Radu Vâlcan avea în plan o masă liniștită la restaurant, alături de Adela Popescu și de cei trei băieței ai lor. Nu s-a întâmplat așa, căci soția și câtiva prieteni apropiați i-au organizat o petrecere-surpriză.

„Mi-am dorit de ziua mea de 46 de ani o zi normală, liniștită. Așa a și început, superb. Noi toți, eu cu ai mei. Am pregătit un mic dejun, Andrei m-a ajutat. Apoi câteva treburi de rezolvat. Știam că o să mergem la un restaurant doar noi cu copiii. Și-am mers. Doar că la restaurant, cum se întâmplă de obicei, sunt și alți oameni. Doar că oamenii aceia din restaurant îmi sunt dragi, foarte dragi. Adela a profitat de asta și mi-a pregătit o surpriză pe care nu mi-o doream, dar așa mi-am dat seama, încă o dată, că din când în când avem nevoie de o infuzie de genul ăsta. Oamenii au nevoie de oameni. Iar când aceștia sunt de calitate, totul este perfect. Mulțumesc!”, a scris pe Facebook Radu Vâlcan.

La petrecere au participat buzoianca Irina și Răzvan Fodor, Andreea Ibacka, Dana Rogoz și mulți alții. Mihai Morar a fost printre invitați și a povestit despre conversația pe care a avut-o cu Radu Vâlcan, de ziua lui. Toți au decorat locația și s-au îmbrăcat precum localnicii din țările exotice, cu tricouri colorate, cu flori la gât și pălării vesele, ca să îl distreze pe Radu dar și ca să uite de frigul de afară. „N-a fost nevoie să ne zică Ade de două ori, că ne-am organizat imediat pentru o petrecere surpriză, ca să îl sărbătorim pe Răducu de ziua lui. Vă rog a se observa detaliile din decor și cum ne-am străduit să îl facem să se simtă ca în țările exotice! La mulți ani, încă o dată. Numa’ fericit să ne fii!”, i-a transmis Irina sărbătoritului.

Articole similare