Monden

FOTO | Instanța a decis pe fond: buzoianca Larisa Uță a fost defăimată de fostul soț

Buzoianca Larisa Uță a încheiat victorioasă șirul lung de prezentări la procesul intentat fostului său soț, artistul Alin Oprea –component al trupei „Talisman” -, pentru defăimare și hărțuire. „După trei ani de hărțuire din partea fostului meu soț și a ziarelor din România a venit în sfârșit primăvara și în viața noastră. Am câștigat procesul de calomnie și defăimare intentat de mine împotriva fostului meu soț!”, a scris pe rețelele de socializare Larisa, zilele trecute.

Faptul că nu a răspuns niciodată atacurilor împotriva sa nu a fost din cauză că acuzațiile ar fi fost adevărate, ci pentru că a considerat că este sub demnitatea sa să se apere de așa ceva, considerând că singura variantă prin care se poate apăra o reprezintă instanța de judecată, a mai explicat Larisa. „Ceea ce am trăit în ultimii trei ani este un coșmar din care îmi doresc să mă trezesc în sfârșit. Am fost atacată în toate felurile posibile, mi-au fost atacați copiii, mi-a fost atacată mama, frații, prietenii, am fost anchetată de DIICOT, plângeri penale la poliție. Noroc că m-au ajutat mult pe mine și pe copiii mei încurajările voastre. Mulțumesc și celor care s-au interesat sau au judecat situația familiei mele. În ciuda tuturor provocărilor și minciunilor, valorile și poziția mea rămân aceleași. Am trecut în cei 23 de ani prin vreme frumoasă și prin furtună. Am plâns și am râs împreună. Am avut zile de abundență și zile de restriște. Nu pot să cer acum după 23 de ani execuția publică a celui cu care am împărțit o viață”, a scris buzoianca pe rețelele de socializare.

Alin Oprea a avut și el o primă reacție după încheierea procesului și a dezvăluit ce intenționează să facă după decizia Tribunalului. „Este falsă și prematură anunțarea unei victorii. Atitudinea fostei soții, care se declară câștigătoare fără a exista o hotărâre judecătorească rămasă definitivă și irevocabilă, se vrea doar o lovitură de imagine. Folosirea puterii primului impact și ideea că oamenilor li se va întipări prima impresie, face parte din arsenalul strategiilor ei. Pretinde că a câștigat «războiul» când de fapt a câștigat doar o «bătălie», dar chiar și aceea supusă riscului ca rezultatul să se inverseze peste noapte. Hotărârea în cauză a fost pronunţată în primă instanţă și poate fi atacată cu apel, ceea ce se va și întâmpla, având în vedere că nu suntem de acord cu soluția dată. Avocații mei așteaptă să primim o comunicare oficială cu soluția și motivarea, nu un <print screen> fără valoare juridică, moment din care avem un termen de 30 de zile pentru a folosi o cale de atac, și anume apelul. Din păcate, fosta soție fabulează în continuare în încercarea de a-și spăla imaginea, iar victimizarea este rolul ei preferat în acest scop. Ceea ce este clar este că asupra mea s-au produs abuzuri de natură legală, morală, civilă și financiară, asta a constatat o țară întreagă, iar cineva trebuie să dea socoteală pentru acestea. Este regretabil faptul că implică în continuare copiii în războiul ei egoist, trâmbițând însă sus și tare cât de mult îi iubește. Dacă a distruge sufletul, cariera și bunăstarea copiilor ei reprezintă iubire, atunci să o judece Dumnezeu. Eu îi doresc pace și înțelepciune”, a declarat și „talismanul” Alin Oprea pentru „Libertatea”.˝

Articole similare