luni, 01 iunie 2020

FOTO I Președintele Victor Ponta, primit cu pâine și sare de peste 400 de râmniceni PRO România

Luni, la Râmnicu Sărat, s-a consumat „probabil cel mai important eveniment găzduit de filiala locală PRO România de la acest început de an, vizita președintelui Victor Ponta, care a fost întâmpinat cu pâine și sare de către gazde”, după cum se arată într-un comunicat de presă al organizației județene a formațiunii politice condusă de fostul premier.

„Aflat într-un turneu prin țară, pe la cele mai importante organizații, Victor Ponta a poposit la Râmnic în jurul orei 14,00, însoțit de o parte din conducerea partidului – vicepreședinții Daniel Constantin și Nicu Bănicioiu, secretarul ge­neral Ion Mocioalcă, secretarul executiv  Costi Iacov – dar și de Adrian Țuțuianu, toți fiind plăcut surprinși de numărul mare de participanți la manifestare, având în vedere că era o zi de luni, iar ora, una nu tocmai ­pro­pice unei întâlniri de partid.

S-au ținut discursuri, în primul rând coordonatorul județean  Felix Rache, inițiatorul acestei întâlniri,  alături de râmnicenii Costel Dimitriu (coordonatorul local), Ciprian Barbu, dar și buzoienii Viorel Ștefu, Viorel Dobre și  Doru Muzgoci, alți patru membri foarte importanți ai grupării de la Buzău punând accent de testul pe care va trebui să-l dea partidul cu ocazia celor două rânduri de alegeri de anul acesta, europarlamentare și prezidențiale. A urmat cuvântul invitaților, atât președintele Victor Ponta, cât și secretarul ge­neral Ion Mocioalcă punând accent pe rolul pe care va trebui să-l aibă organizația de la Buzău în cadrul acestor alegeri”, se mai arată în comunicat.

Conform sursei citate, atât Ponta, cât și Mocioalcă „și-au exprimat convingerea că, la cum se prezintă lucrurile, buzoienii de la PRO România vor obține un scor de două cifre la aceste alegeri, iar organizația va deveni una dintre cele mai puternice din țară, vizita fiind și o recunoaștere în acest sens. Ultimul care a luat cuvântul și a avut doar aprecieri față de acțiunea la care au participat peste 400 de membri, majoritatea din Rm. Sărat și localitățile ­li­mitrofe, dar și din alte fiefuri ale județului, a fost Adrian Țuțuianu. Acesta, la fel ca și antevorbitorii săi, a avut doar cuvinte de laudă pentru organizatori și s-a arătat dispus să ajute ori de câte ori va fi nevoie, grație experienței sale atât din perioada cât a ocupat un fotoliu de ministru, dar și ca fost președinte al uneia dintre cele mai importante organizații din țară a partidului de la guvernare, dezvă­luind râmnicenilor că intră în familia PRO România”.

De la Rm. Sărat, preșe­dintele Victor Ponta a plecat la Bacău, urmând ca vizitele acestuia în Moldova să continue la Iași și Piatra Neamț.

 

3 COMENTARII

  1. Românii sunt prin tradiție imprevizibili. Râmnicenii sunt și ei români, deși Felix Rache crede că sunt „moldoveni”! Au primit-o ei cu brațele deschise pe Sorina Plăcintă, mămițica deșuchiatului care urina pe troița lui Isus pe care au făcut-o senator și ministru în timp ce îi închidea în secție pe dinafară ca să lucreze și sâmbăta până la ce oră vrea ea. Darămite pe tv. Pontea. O să-l umple de respect râmnicean și p-ăsta de or să-i meragă fulgii…

  2. Ioane, ce naște din pisică șoareci mănâncă!! Bravo râmnicenilor! 400 cu pâine și sare și 10.000 cu înjurături și suidueli!!

  3. Ma bucur ca ramnicenii au raspuns prezent si si-au intampinat oaspetii cu paine si sare, semn al ospitalitatii. M-as bucura daca toti senatorii si deputatii buzoieni s-ar alatura primei factiuni din PSD care incepe sa se defineasca incet, incet intr-un viitor potential partid. Decizia dnei Cretu, alaturi de dl Tutuianu, de a se alatura lui Ponta, sunt decizii relevante.
    Tare mi-este teama ca dupa ce se vor prinde ceilalti PSD-isti de riscul evident, vor trece la epurarea partidului, si apoi sa se coalizeze cu factiunea Ponta si gata, am ajuns de unde am plecat.
    Pana una alta raman sceptic in ceea ce-l priveste pe Ponta and co.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!