ActualitateCulturăEducație

Foto / „Happy Kids for a Happy Life”, după Drăgaică, la Festivalul-concurs „Happy Summer”!

După ce au concertat seara trecută în Drăgaică, într-un mod sublim, Happy Kids for a Happy Life și  profesoara coordonatoare, Oana Dobre, se pregătesc de festival. Este vorba despre Festivalului-Concurs „Happy Summer” care se petrece aici, la Buzău, și se află aproape de start. Anunțul a fost dat de profesoara Oana Dobre, inițiatoarea acestui festival de mare interes în lumea muzicală, dedicat copiilor și tinerilor.

Oana Dobre

„Mâine, la această oră, vom face prezența pentru prima grupă de vârstă, apoi vom da startul celei de-a doua ediții a Festivalului-concurs „Happy Summer”! Vă rugăm să verificați listele -am adăugat toate numele pe care ni le-ați semnalat că lipsesc- și să veniți la sală cu 15 minute înainte de a urca pe scenă. Pe parcursul evenimentului se vor respecta toate regulile impuse de regulamentul festivalului! Succes tuturor!”, este mesajul profesoare Oana Dobre.

Reamintim faptul căde mai bine de un an  corul de copii „Happy Kids”, coordonat de profesoara de muzică de la Şcoala nr. 7 Buzău, Oana Dobre, fac repetițiile  la Centrul Cultural „Alexandru Marghi­loman”. Anul trecut, imediat după ce s-au mutat în casă nouă, adică la Centrul „Alexandru Marghi­loman”, profesoara Oana Dobre, care este fondator şi dirijor al corului „Happy Kids”, a reuşit să pună pe picioare primul festival de muzică corală pentru copii de la Buzău, eveniment de primă clasă, care s-a bucurat de un real succes. Este vorba bineînțeles  despre Festival-concurs de muzică pentru copii şi tineret, ,,Happy Summer”, a cărui primă edi­ţie a avut loc după o lungă perioadă de restricţii, în care micii interpreţi nu au putut ieşi pe scenă. Organizat de Asociaţia „Happy Kids for a Happy Life – Copii fericiţi pentru o viaţă fericită”, festivalul a reunit anul trecut 170 concurenţi din toată ţara, într-un maraton ­mu­zical de 14 ore, iar prestaţia copiilor, cu vârste între 5 şi 17 ani, a fost răsplătită cu diplome, cupe, dulciuri şi jucării.

Articole similare