Monden

FOTO | Haita în acțiune, la Buzău

După evenimentul de lansare, care a avut loc pe 20 martie, în Cinema City din AFI Cotroceni, „Haita de Acțiune” sosește și la Buzău.  După fenomenul „Teambuilding”, cel mai de succes film autohton, pe marile ecrane a venit un nou proiect cinematografic ambițios, care îi are în distribuție pe Antonia, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Anca Dumitra și Matei Dima.

„Haita în acțiune” este o comedie de acțiune ce rulează și la Buzău și care are în centru povestea lui Denzel (Matei Dima), polițist la rutieră, care se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Împreună cu Oli (Antonia) o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România, și Aurel (Vlad Brumaru), primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

Scris și regizat de Vali Dobrogeanu, noua comedie prezintă și  publicului buzoian o distribuție diversă, cu tineri actori, unii deja cunoscuți și îndrăgiți, dar și câteva surprize, inclusiv prezența actorilor la finalul filmului, în cinematografe.

*

Matei Dima, alias Bromania, este vlogger, actor și regizor, activ în special pe platforme sociale de internet, precum Facebook, Instagram, YouTube, unde creează sketch-uri comice, vine-uri și show-uri de stand up.

În 2013, el a fost nominalizat la categoria „Innovation of the Year” cu un videoclip făcut pentru rapper-ul Destorm pentru piesa „See Me Standing”, filmat în iunie 2013 în Los Angeles.

Matei Dima a studiat în Statele Unite ale Americii la Facultatea de Teatru, cu specializări în actorie și regie de la o universitate privată din Iowa, iar după mai multe piese jucate și regizate și stand-up comedy, a obținut o bursă la New York Film Academy cu filiala în Los Angeles, unde a luat masteratul în regie.

Matei Dima este reprezentat de Global Records, firma de management care se ocupă de Inna, Antonia, Lucia, The Marker. El s-a ocupat de producția pentru videoclipurile Innei „Be My Lover” și „In Your Eyes”.

*

Antonia Clara Iacobescu, cunoscută profesional ca Antonia, este cântăreață și compozitoare care s-a lansat în anul 2009 prin colaborarea împreună cu producătorul Tom Boxer la succesul internațional al piesei „Morena”. De atunci, Antonia a lansat mai multe piese de succes în România, iar albumul ei de debut „This Is Antonia”, a fost lansat în aprilie 2015.

În 2011 a lansat un single intitulat „Pleacă” cu trupa Vunk. La mijlocul verii anului 2012, Antonia a lansat piesele „I got you” și „Jameia”, aceasta din urmă ajungând pe locul 5 în România. După nașterea primului ei copil, Antonia a revenit la muzică. Ea a lansat un single numit „Marionette”, scris de producătorul olandez și DJ-ul Afrojack. Piesa a debutat pe poziția 96 în topul celor mai ascultate piese din România.

În 2014 a participat în calitate de jurat la emisiunea de televiziune Kids Sing, difuzată de Kanal D. Pe 17 aprilie 2015, Antonia a lansat albumul ei de debut „This Is Antonia” prin intermediul casei de discuri Roton. Albumul conține 12 piese și este disponibil în format fizic și digital. La debutul pe marele ecran în dublajul de animație în 2015, ea poate fi auzită jucând un rol secundar în filmul „Alvin și veverițele: Marea aventură”, unde își împrumută vocea adorabilei Jeanette.

În 2017 Antonia a participat, împreună cu Alex Velea, drept concurenți la emisiunea „Uite cine dansează!” de la PRO TV. De asemenea, în 2017 și 2018 a fost în juriul emisiunii de televiziune „The Four”, difuzată de Antena 1.

Antonia s-a căsătorit în 2011 cu omul de afaceri italian Vincenzo Castellano, iar împreună au o fetiță, Maya Rosario Castellano (născută la 28 august 2010). Cei doi s-au despărțit în 2013, când a început un lung proces de divorț care s-a încheiat în 2020. În 2013, Antonia a început o relație cu cântărețul Alex Velea, cu care are doi copii, Dominic (născut la 27 decembrie 2014) și Akim (născut la 7 decembrie 2016). După opt ani, cei doi și-au anunțat logodna în iulie 2021.

 

Articole similare