vineri, 15 ianuarie 2021

FOTO | Flori pentru cadrele medicale din Spitalul Județean

După ce, în urmă cu o săptămână, zeci de cadre militare ale  Ministerului Afacerilor Interne-, polițiști, jandarmi și pompieri-, au mers cu autospecialele cu sirenele în funcțiune în fața Spitalului Județean Buzău pentru a-și arăta sprijinul, dar mai ales prețuirea, față de oamenii de acolo aflați în prima linie în lupta cu virusul ucigaș, vineri, la unitatea medicală buzoiană s-a petrecut un nou gest de solidaritate menit să aducă bucurie în sufletele oamenilor în halate albe. Biroul de Presă al Spitalului Județean Buzău anunță că „Florăria CORAL BLOOM din municipiul Buzău a adus flori pentru cadrele medicale din Spitalul Județean de Urgență Buzău, în semn de ­respect și prețuire” . La rândul lor, cadrele medicale mulțumesc pentru acest gest frumos, menit să ­rea­ducă primăvara în suflete.

„Vă rog să primiți aprecierile noastre pentru dăruirea acestor flori ­mi­nunate! Vă mulțumim mult pentru că ne-ați făcut ziua mai frumoasă!

Oamenilor de bine care au ținut să încurajeze cadrele medicale prin gesturi frumoase s-a alăturat și dl. Lăzărică, producător legumicultor local din Buzău,  care a donat vineri, 10 aprilie, Spitalului Județean de Urgență Buzău, 30 de kilograme de spranghel, proaspăt recoltat din gospodăria sa. De gesturi de ­so­lidaritate cu personalul din Spitalul Județean Buzău au dat dovadă și  Cofetaria <Andrei> precum și <Casa țărănească>”, care le-au donat produse demonstrând astfel că le pasă, constituind în același timp un exemplu pentru comunitatea buzoiană.

loading...
error: Content is protected !!