vineri, 03 iulie 2020

VIDEO/ Fetița dispărută, găsită teafără, la mare distanță de casă

Nicoleta Ploscaru, fetița de 8 ani și zece luni căutată de 200 de oameni după ce a dispărut, vineri seara de acasă, a fost găsită într-o poieniță din Bisoca, la mare distanță de casă. A fost identificată din elicopterul Inspectoratului General de Aviație de copilot, cu ajutorul unui polițist de la Serviciul de Investigații Criminale, după semnalmentele transmise de familie.

Copila este teafără și nu prezintă urme de violență pe corp, fiind speriată. Ea și-a petrecut noaptea rătăcind prin pădurile din zonă. Ea va fi predată unui echipaj de Ambulanță și după investigații sumare va fi încredințată familiei.

“Mi-am făcut cel mai frumos cadou de ziua mea, am salvat un copil”, a spus copilotul Sorin Ion.
Sâmbătă, acesta împlinește 49 de ani. Deși putea să-și sărbătorească ziua de naștere acasă împreună cu familia, el a ales să salveze o fetiță de 8 ani rătăcită de ore bune într-o zona de pădure.
Aceasta nu este prima misiune de succes în care Sorin Ion salvează vieți și nici prima zi de naștere pe care și-o petrece făcându-și datoria.
În cei 27 de ani de carieră, cu peste 4.200 de ore de zbor, maistrul militar principal Sorin Ion este cel mai experimentat tehnic de bord al aviației MAI și a participat la salvarea a zeci de oameni aflați în pericol. 
Din luna iunie și până acum mi-am văzut soția și fata doar de 5 ori. Familia este în Constanța, iar eu execut zborurile din București. Nici nu știu câte sărbători le-am petrecut împreună, dar cu toate acestea îmi iubesc enorm meseria. Dacă aș putea da timpul înapoi aș alege același lucru, să devin tehnic de bord”, a spus salvatorul.

loading...
error: Content is protected !!