vineri, 03 iulie 2020

Forțe impresionante mobilizate la Bisoca în căutarea fetiței dispărută vineri

Desfășurare impresionantă de forțe în zona de nord a județului, în căutarea fetiței de aproape 9 ani, din Bisoca, dispărută vineri seară. Fetița este căutată de 130 de polițiști, 50 de jandarmi, circa 20 de pompieri, dar și de peste 30 de voluntari  localnici, de paznici de vânătoare care scotocesc pădurile din zonă alături de părinții și rude. De asemenea, s-a solicitat prezența unui elicopter care să survoleze zona. În sprijinul forțelor MAI din Buzău au fost direcționați lucrători din Vrancea și Prahova, fiind așteptată și gruparea mobilă de jandarmi de la Ploiești.

Noaptea trecută, pe lângă câinii de urmă, au fost folosite inclusiv o dronă și camerele de termoviziune ale ISU și IJJ, dar fetița este de negăsit.

 Nicoleta Ploscaru, în vârstă de opt ani și zece luni din satul Recea, comuna Bisoca, a fost văzută pentru ultima dată ieri, în jurul orei 17:00, de bunica ei. Fata ar fi plecat de acasă către tatăl ei, aflat la coasă pe un deal situat la circa 200 de metri de casă. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a trimis-o pe fiica sa înapoi acasă. Nu a mai intrat însă în curte ci ar fi pornit spre bunicul ei, care cosea la o distanță de 500 de metri de locuință. Bunica ar fi zărit-o și a întrebat-o unde merge iar fetița i-ar fi răspuns că se duce către bunicul Din acel moment, nimeni nu mai știe nimic de copila de 8 ani. Anchetatorii iau în calcul toate variantele de lucru. 

loading...
error: Content is protected !!